Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Λίγες ώρες πριν τον φονικό σεισμό στο Νεπάλ η Γη στην Ιαπωνία σηκώθηκε 300 μέτρα. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;



Συναγερμός – Ινδία, Κίνα, Θιβέτ, Νεπάλ – Η Γη Ανοίγει – Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης http://hellasforce.com/ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
Όλα αυτά μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση των 7,9 Ρίχτερ στις 25 Απριλίου του 2015 στο Νεπάλ, με εστιακό βάθος μόλις 2 χλμ και την πρόκληση Μετασεισμών άνω των 6 Ρίχτερ.
Ένα 24ωρο πριν, τα ξημερώματα της 24 Απριλίου στην Ιαπωνία , διαλαμβάνει το παρακάτω παράδοξο γεωλογικό γεγονός.

¨Μια τεράστια ξαφνική (μέσα σε 1 ημέρα) ανόρθωση της γης έχει συμβεί κατά μήκος της ακτής του Χοκάιντο της Ιαπωνίας . Σημαντική παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα λαμβάνει χώρα , και μια σοβαρή κίνηση του φλοιού της γης είναι προφανώς σε εξέλιξη στην περιοχή γύρω από τη Βόρεια Ιαπωνία . Η νέα γη άρχισε να ανεβαίνει από τη θάλασσα χθες το πρωί ( 24η Απριλίου 2015 ) με αύξηση μόλις 1 μέτρο ( 3 πόδια) , στη συνέχεια το φαινόμενο άρχισε να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Η εκδήλωση του φαινομένου είναι σε εξέλιξη από τις 25 Απριλίου στις 26 του ίδιου μηνός το 2015 . Η νέα μάζα γης έχει πλέον ανορθωθεί 300 μέτρα ύψος πάνω από την θάλασσα( κοντά 1.000 πόδια ) , και κοντά 10 μέτρα πλάτος ( 30
πόδια). ¨ΠΗΓΕΣ http://www.oxafies.com/ http://www.katohika.gr/
Η γη σηκώθηκε από την θάλασσα 300 μέτρα στο Χοκάιντο της Ιαπωνίας
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ από την Ιαπωνία μέχρι την Ινδία και κανείς άλλος δεν γνωρίζει μέχρι που;
Η ισχυρή δόνηση στο Νεπάλ θα προκαλέσει το λεγόμενο σεισμικό ντόμινο, αλλά λόγω της μεγάλης απόστασης δεν θα επηρεάσει τον ελλαδικό χώρο, καθησυχάζει ο Ευθύμιος Λέκκας. newsbomb.gr http://www.pentapostagma.gr/ 26 Απριλίου 2015.
Ένα γεγονός είναι πραγματικότητα , οι γεωλογικές τεκτονικές πλάκες συγκρούονται νωρίτερα και προλαμβάνουν τις ανατρεπτικές γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές εξελίξεις που κυοφορούνται γύρω μας.
Και τέλος…
¨Ούκ έγνωσαν, ουδέ συνήκαν, εν σκότει διαπορεύονται, σαλευθήτωσαν πάντα τα θεμέλια της γης. ¨Ψαλμός ΠΑ΄. 81 του προφήτου και Βασιλέως Δαυίδ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.