Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Τούρκος πολιτικός προς ΕΕ: «Το Ισλάμ και οι Μουσουλμάνοι θα βρίσκονται μόνιμα στην Ευρώπη»


veteranos5-630x384

Ξεδιάντροπα πλέον, επιχειρείται να υλοποιηθεί η  μουσουλμανική «άλωση» της Ευρώπης, και εκεί που απέτυχαν οι Άβαροι το 626 , οι  Άραβες το 717, και οι Τούρκοι έως το 1453 , έρχονται  σήμερα να το πετύχουν  οι λαθρομετανάστες, και η συμπαράσταση  προς αυτούς από την σημερινή Τουρκία.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της τουρκικής  Εθνοσυνέλευσης Σαντίκ Γιακούτ, συμμετέχει στη Σύνοδο των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης( για ποιόν λόγο δεν είναι κατανοητό), που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, την Ρώμη, αναφέρει η τουρκική τηλεόραση TRT.

Ο Γιακούτ λοιπόν στην ομιλία που εκφώνησε την πρώτη ημέρα της συνόδου αφού σημείωσε ότι η ΕΕ βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύ σημαντικές δοκιμασίες, τόνισε πως «οι ξενοφοβικές, αντι-μεταναστατευτικές ρητορικές που στηρίζουν τον ακραίο εξτρεμισμό!!!!! ενισχύονται σε όλη την επικράτεια της Ευρώπης.
Αφού τόνισε ότι οι μουσουλμανικές κοινότητες που ζουν στην Ευρώπη νιώθουν συχνά τον εαυτό τους απομονωμένο, ο Τούρκος πολιτικός έριξε «την βόμβα του» : «ο αβάσιμος φόβος προς τους Μουσουλμάνους και η αρνητική περιγραφή του Ισλάμ που προωθούν ορισμένες ομάδες στην Ευρώπη, μεγαλώνουν ακόμη περισσότερα το πρόβλημα και απειλούν την ομόνοια και το συναίσθημα συμβίωσης των κοινωνιών».
Δηλαδή σύμφωνα με τον Τούρκο πολιτικό πρέπει οι ευρωπαϊκές κοινωνίες να « ανέχονται» μέχρι σημείου ανοησίας την παραβατική συμπεριφορά των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών  , τις προσβολές , τις ύβρεις, κά.
Τονίζοντας ότι το θέμα της ξενοφοβίας στην Ευρώπη έχει πρώτη προτεραιότητα για την Τουρκία, ο Γιακούτ  συνέχισε δηλώνοντας  τα εξής: «οι Τούρκοι αποτελούν ένα μεγάλο μέρος των Μουσουλμάνων στην πλειοψηφία των χωρών της Δυτικής Ευρώπης. Επομένως ο κύριος στόχος του αντι-ισλαμισμού και των επιθέσεων που προκαλούνται είναι οι Τούρκοι αυτοί».
«Η προσμονή μας από τους Ευρωπαίους φίλους μας είναι να μην δώσουν ευκαιρία στον λαϊκισμό και αντί των βραχυπρόθεσμων ρητορικών να υιοθετήσουν μια στάση με στόχο το κοινό μέλλον των λαών μας. Ωστόσο και το Ισλάμ και οι Μουσουλμάνοι θα είναι μόνιμοι στην Ευρώπη» είπε ο Γιακούτ.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr,το σχέδιο μουσουλμανοποιήσης της Ευρώπης υλοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι δεν έχουν πάρει  μυρωδιά» , προφανώς λόγω της  μεγάλης εμπιστοσύνης που τρέφουν οι Ευρωπαίοι στις κυβερνήσεις τους.
Χώρες σαν την Σουηδία, Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία , διαθέτουν ήδη « κατεχόμενες περιοχές», στις οποίες οι πολίτες των χωρών αυτών δεν δύναται να εισέλθουν ελεύθερα . Η Ευρώπη « καταλαμβάνεται» σιγά –σιγά μεθοδικά  από τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα απλά στέλνονται καραβιές ολόκληρες για να επιταχυνθεί η διαδικασία και να χάσει ΕΝΤΕΛΩΣ  η ευρωπαϊκή ήπειρος τον χριστιανικό  χαρακτήρα της. Τους ενοχλεί σφόδρα ο χριστιανισμός  στα σχέδια τους.
Όλο αυτό βέβαια  «υπακούει» στο σχέδιο  οικονομικής ενοποίησης της Ευρώπης με την Αμερική μέσω της  διατλαντικής συμφωνίας. Για την συμφωνία αυτή απαιτήται μια από-εθνικοποιημένη Ευρώπη  , η οποία θα ομοιάζει στην αμερικανική κοινωνία…..
Αυτό είναι το τίμημα των «φίλων μας» των Φράγκων όπως τους αποκαλούσαν οι βυζαντινοί για την διαρκή και μόνιμη εχθρότητα και αντιπαλότητα που είχαν σε κάθε τι το ελληνικό, μέχρι την πτώση της Ρωμανίας το 1453. Οι Έλληνες διαχρονικά  « φύλαγαν τις Θερμοπύλες» για την Ευρώπη  και έδιωχναν τους » εχθρούς¨» είτε ήταν Πέρσες , είτε ήταν Άραβες , είτε, είτε …..Αυτό καλό είναι να το θυμηθούν  όλοι οι λαοί αυτής της ηπείρου και να μην μας  «λοιδορούν», ειδικά αυτήν την περίοδο  λόγω της οικονομικής κρίσης. Υπάρχει χειρότερο από την φτώχεια και την πείνα  και αυτό  είναι  η απώλεια εθνικού εδάφους, είτε από εξωτερικό κίνδυνο είτε εκ των έσω.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.