Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο Πούτιν προειδοποίησε το Ισραήλ για αποστολή όπλων στην Ουκρανία



Οι παραδόσεις ισραηλινών όπλων στην Ουκρανία θα οδηγήσουν σε ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης και την αύξηση του αριθμού των θυμάτων της σύγκρουσης, σχολίασε ο πρόεδρος της Ρωσίας αναφερόμενος σε πληροφορίες πιθανής προμήθειας όπλων από το Κίεβο, ως απάντηση στην παράδοση των S-300 στο Ιράν, όπως σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, πιστεύει ότι οι ισραηλινές αρχές έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις αποστολές όπλων προς την Ουκρανία, ως απάντηση στην παράδοση από τη Ρωσική Ομοσπονδία, του αντιπυραυλικού συστήματος S-300 στο Ιράν, αλλά η επιλογή αυτή είναι αντιπαραγωγική.
«Είναι μια επιλογή της ισραηλινής ηγεσίας, έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό, τι νομίζουν, ότι είναι κατάλληλο. Νομίζω, όμως, ότι είναι αντιπαραγωγικό. Αν αυτή η προμήθεια πρόκειται για θανατηφόρα όπλα. Θα έχουμε αύξηση των απωλειών και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και χειρότερο», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξή του με το πρόγραμμα ‘Νέα του Σαββάτου» του Σεργκέι Μπρίλεφ, σχολιάζοντας την ισραηλινή πρόθεση για πιθανή παράδοση όπλων στην Ουκρανία, ως απάντηση προς τη Ρωσία για την παράδοση των S-300 στο Ιράν.
 Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.