Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η προκλητική δήλωση του παράνομου Πρωθυπουργού της Ουκρανίας για την Ελλάδα


Αρσένι Γιατσενιούκ

Παράπονα προς το ΔΝΤ, μέσω Ελλάδας, εξέφρασε ο προκλητικός πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιατσενιούκ…
«Πολεμάμε με ένα πυρηνικό κράτος (εννοεί τη Ρωσία, η οποία όμως βρίσκεται σε θέση άμυνας, αφού είναι αυτή που δέχεται πόλεμο τόσο από την Ουκρανία όσο και από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ), και λάβαμε χρήματα 10 φορές λιγότερα από την Ελλάδα» είπε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά την Ουκρανία πολύ λιγότερο από την Ελλάδα.

«Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, αλλά η Ελλάδα έχει ήδη λάβει 300 δισεκατομμύρια δολάρια, και δεν έχει τον πόλεμο, ούτε ρωσικά άρματα μάχης, και δεν πολεμά με ένα πυρηνικό κράτος. Έχουμε λάβει περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ στα πλαίσια γενικής υποστήριξης του ΔΝΤ, ενώ ο πληθυσμός μας είναι 4 φορές μεγαλύτερος από ό, τι στην Ελλάδα», παραπονέθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας στη Διεθνή διάσκεψη δωρητών στο Κίεβο, αναφέρει ανταποκριτής της ΙΑ Regnum.
«Αξίζουμε την υποστήριξή σας, και μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την Ευρώπη προς την επιτυχία. Και μαζί θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο εναντίον της κλεπτοκρατίας και της φτώχειας», κατέληξε ο Γιατσενιούκ.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τον Γιατσενιούκ, οι Ουκρανοί ήδη επιβιώνουν εξαιρετικά δύσκολα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. «Είναι πολύ δύσκολο τώρα να ζουν και να επιβιώνουν οι Ουκρανοί. Το βιοτικό επίπεδο έχει μειωθεί σημαντικά, και ο στόχος της κυβέρνησής μας είναι να βελτιώσουν τη ζωή των απλών Ουκρανών. Και εδώ σε μεγάλο βαθμό βασίζομαι στην υποστήριξή σας και τη βοήθειά σας. Ο καλύτερος τρόπος να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο εναντίον της ρωσικής επιθετικότητας (!!!), είναι να βεβαιωθείτε ότι η Ουκρανία έχει επιτύχει. Έχει γίνει ένα παράδειγμα για όλο τον μετασοβιετικό κόσμο, που θα καταλάβει ότι πρέπει να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις, να συνεχίσουμε την πρόοδο και η ζωή θα βελτιωθεί» είπε ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, πιόνι των Αμερικανών.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.