Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

«Πού πάνε οι πρόσφυγες, κυρία Χριστοδουλοπούλου;» – «Δεν ξέρω, εξαφανίζονται» ΒΙΝΤΕΟ


christo708

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Απόρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου γιατί έβαλαν τα γέλια κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό χθες, μετά από έναν σύντομο διάλογό της με τον Γιώργο Καμίνη.

Αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων: «Δεν κατάλαβα με πoιο επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;».

«Στατιστικά το βλέπουμε» απάντησε η κα Χριστοδουλοπούλου.
«Πού πάνε, κυρία υπουργέ;» επέμεινε ο Γιώργος Καμίνης.
«Στην Ευρώπη» του απάντησε.
«Πώς πάνε;» ξαναρωτά ο δήμαρχος Αθηνών
«Δεν το ξέρω αυτό [μικρή παύση]. Απλά εξαφανίζονται» απάντησε, για να ακολουθήσουν δυνατά γέλια.
«Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Πώς να το ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» πρόσθεσε η υπουργός.




iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. H χωρα, ειναι και ηταν στα χερια τα τελευταια χρονια σε κυναιδους και χυδαιους, απατριδες και ψυχοπνευματικα ανωμαλους, ναρκισους και υλικους τυχοδιωκτες. Ψαχνουν να βρουν μεσω της ψυχοπολιτικη τους ανωμαλιας το νοημα ζωης για τον εαυτον τους, οπως οι ρακασυλεκτες που ανακατευουν τα σκουπιδια.
    Μεσα σε μια κοινωνια που ειναι ανησυχη και θορυβοδης, οι λιλιπουτιοι αυτοι ανθρωποι δρατωνται της ευκαιριας να θεωρησουν και να θεωρηθουν ανθρωποι του πνευματος με κυριο χαρακτηριστικο στο υποσυνειδητο τους την ικανοποιηση του "εγω" τους χωρις την παραμικρη κριτικη στην εσω τους σκεψη οτι ειναι κατωτεροι για τι θεση που διακονουν. Αν καποιος ειναι κατωτερος για αυτο που εντελεται, αυξανεται η αλαζονικη του συμπεριφορα και γινεται δυναστης της ψυχικης του ισορροπιας και ηθικος μαστροπος για την κοινωνια και σε μερικες περιπτωσεις ολετηρας.
    Ο κυκλος αυτης της ψυχοπολιτικης αλητειας δεν εχει κλεισει ακομα και νομοτελειακα, μπορει να βρισκεται στο τελος του, θα αφησει ανεξιτηλα τα σημαδια στους επομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρά Τασία έχει πάρει πάνω της μέσω του Σύριζα και της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που φτιάχνουν οι τεχνοκράτες των πολέμων. Υποστηρίζει την θέση του κόμματός της ότι δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχουν φυλές, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου αρκεί κάποιος να μάς ταΐζει.Γνωρίζει όμως πολύ καλά ότι το μεγάλο δάκτυλο για όσα συμβαίνουν στην Βόρεια Αφρική, στη Κεντρική Αφρική και στη Μέση Ανατολή το έβαλε η πολυαγαπημένη της Ενωμένη Ευρώπη.
    Ο πρώην συνάδελφός της, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώτος από όλους κήρυττε πόλεμο σε Συρία και Λιβύη πριν ακόμα να γράψουν το κείμενο των κυρώσεων οι υπουργοί Εξωτερικών της Ε.Ε.Δεν λέει η κυρά Τασία ότι και η Ελλάδα έβαλε το δακτυλάκι της και δημιούργησε πρόσφυγες.
    Μήπως η κυρά Τασία συμμετέχει με την κυβέρνησή της στην επιχείρηση της ΕΕ δημιουργήστε μεταναστοπρόσφυγες εντός των Κρατών μελών του Νότου;
    Κυρά Τασία να πάρεις το αεροπλάνο, να πας στις Βρυξέλλες και να στήσεις αντίσκηνο εσύ έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, να τρως γαλέτα και να σηκώνεις πανό κάθε μέρα με βροχή και χιόνι αντιδρώντας σε αυτά που κάνουν εναντίον των πατρίδων των προσφύγων και μεταναστών και εναντίον της δικιάς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.