Σελίδες

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ;


skopia_makedon_beton

Εμπορική Πλαστογραφία της Ιστορίας στα Σκόπια: Δύο Συμπτωματικές Φωτογραφίες
Οι δύο φωτογραφίες εκπροσωπούν το λογότυπο του «Makedon Beton», εταιρείας διανομής υλικών κατασκευής. Έχουν τραβηχθεί στις 14.00 τοπική ώρα στα Σκόπια (15.00 ελληνική ώρα) κοντά ένα εργοτάξιο μιας νέας πολυκατοικίας, στο ανατολικό τμήμα της πόλης των Σκοπίων, του Δήμου Aerodrom.

Αυτό το παράδειγμα της κατάχρησης των ελληνικών συμβόλων, δεν είναι μόνο μια πράξη καθαρής χρήσης του Ήλιου της Βεργίνας ως διακοσμητικό μοτίβο, αλλά ως το επίσημο λογότυπο της εταιρείας.
skopia_makedon_beton1
Νομικά, κατά τη διάρκεια της εγγραφής της κάθε επιχείρησης στην ΠΓΔΜ, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να έχει το λογότυπο που εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Δεδομένου ότι η Ενδιάμεση Συμφωνία που κυρώθηκε μεταξύ των επίσημων Σκοπίων και της επίσημης Αθήνας, απαγορεύει τη χρήση του συμβόλου αυτού από την ΠΓΔΜ, αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η ΠΓΔΜ παραβιάζει τις δικαστικές συμφωνίες, οι οποίες είναι νομικά δεσμευτικές για τις αρχές (κυβερνητικές, βουλευτικές, καθώς και τις δικαστικές).
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.