Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΞΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΑΚΑΜΠΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ


86102201674379_834748145_n
Όσοι παρακολουθούν το fb του dimpenews , γνωρίζουν από καιρό την πορεία, τον αγώνα, τα πρόσωπα αλλά και τους νεομάρτυρες της ηρωικής μονάδας ελληνορθοδόξων ανδρών εθελοντών των Συριακών Δυνάμεων Εθνικής Άμυνας, ένα σώμα στρατιωτικό στο οποίο εντάσσονται, εκπαιδεύονται και εξοπλίζονται όσοι Σύριοι πολίτες δημιουργούν μόνιμες πολιτοφυλακές για τις περιοχές τους.

2165007716_1631224486_n
Η συγκίνηση για αυτούς τους ανθρώπους ,με κάποιους εκ των οποίων είχε επαφή το  dimpenews, όταν πρωτοξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια την έρευνα για τη Συρία, είναι μεγάλη. Τους γνωρίζαμε ως φοβισμένους, τρομοκρατημένους πολίτες, τραυματίες των τρομοκρατών, να δέχονται απειλές για αποκεφαλισμούς αν δεν εγκαταλείψουν την χριστιανική περιοχή τους.
103365007596_968605229_n
Αυτοί οι φοβισμένοι άνθρωποι, υπό την ηγεσία ενός αρχηγού με μεγάλο θάρρος, μεταμορφώνονταν σιγα-σιγά στα μάτια μας, καθώς τους βλέπαμε να ανδρώνονται, να ξεπερνάνε το σοκ του τρόμου, το δίλλημα της φυγής από τα πατρώα εδάφη και μέσα τους σιγά-σιγά να γεννιέται η αποφασιστικότητα για τη νίκη ή τον τιμημένο θάνατο του μάρτυρα πολεμιστή.
86102485007684_1597075115_n
Ευχαριστούμε τον Αρχιεπίσκοπο Ηλία Saliba, της επισκοπής Χάμα και συναφών περιοχών που επισκέφθηκε τους τίμιους άνδρες των δυνάμεων Εθνικής Άμυνας στην Αλ Σουκαλαμπίγια.
Με τους ευθείς λόγους του μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε το ιερό έργο μας, με σταθερότητα και με θυσίες να προστατεύουμε την πατρίδα μας και τον ηγέτη της.
Θα παρακάμψουμε την αφόρητη πίεση που δέχεται η περιοχή μας, στη μνήμη και των άλλων πολεμαρχών μας που έδωσαν τη ζωή τους όταν η πόλη μας εκτέθηκε στις επιθέσεις της βαρβαρότητας.
Απαιτούμε να κρατήσουμε αυτήν την πόλη για τα παιδιά μας όπως την παραλάβαμε από τους γονείς μας, ένα ασφαλές και αξιοπρεπές μέρος όπου υπήρχε η αγάπη προς όλους.Όπως συνίσταται από τον Κύριο Ιησού Χριστό της ανοχής , της αγάπης και της αδελφοσύνης.
Βοηθάμε αδιακρίτως τον κάθε εκτοπισμένο,ο οφθαλμός του Κυρίου είδε .
Δεχτήκαμε  μια ευγενική χορηγία για τα κεντρικά γραφεία των εθελοντικών δυνάμεων εθνικής άμυνας της Σουκαλαμπίγια , που για εμάς είναι ευλογία για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αν πεθάνουμε, θα Τον συναντήσουμε!
Ο Χριστός Αναστήθηκε από τους Νεκρούς!
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.