Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ρωσία: Αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται στην ανατολική Ουκρανία


oukrania-oukranoi-stratiotes-anatoliki-oukrania-louxansk

Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στη ζώνη των συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία και εκπαιδεύουν ουκρανικές δυνάμεις, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Μία ημέρα νωρίτερα, η Ουάσιγκτον είχε κατηγορήσει την Ρωσία ότι αναπτύσσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στο έδαφος της ανατολικής Ουκρανίας και ότι συμμετέχει σε γυμνάσια φιλορώσων ανταρτών κατά παράβαση της εκεχειρίας που επιτεύχθηκε με ευρωπαϊκή μεσολάβηση.
Ο Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε, σύμφωνα με το Ίντερφαξ, ότι αμερικανικά στρατεύματα εκπαιδεύουν ουκρανικές δυνάμεις όχι μόνο στην δυτική Ουκρανία, «όπως παρουσιάζουν ουκρανικοί τηλεοπτικοί σταθμοί, αλλά απευθείας εντός της ζώνης των μαχών στην περιοχή της Μαριούπολης, του Σεβεροντόνετσκ, του Αρτιομόφσκ και της Βολνοβάκχα».
Το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την αναφορά.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.