Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Αλβανός αρχισπιούνος βετεράνος του ΟΥ.ΤΣ.Κ



Σύμφωνα με την εφημερίδα express Κοσσόβου. Η Κυβερνητική επιτροπή του Κοσσόβου δέχτηκε πολλά παράπονα για τα άτομα που ισχυρίζονται πως είναι βετεράνοι και πολεμιστές του ΟΥ.ΤΣ.Κ και το έχουν πάρει.

Ιδιαίτερα οι παρατυπίες και τα προβλήματα φαίνονται στην τελευταία λίστα που ανακοινώθηκε από το Γενικό Αρχηγείο του Ου. Τσ. Κ, όπου την ιδιότητα του Βετεράνου λαμβάνει ο Πρώην Αρχηγός των Μυστικών Υπηρεσιών της Αλβανίας (Εχθρός του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού) ο κ Φατός Κλόσι. Ο ίδιος είχε μάλιστα δηλώσει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι πιο επικίνδυνη από  τον ακραίο ισλαμισμό.
Όταν ρωτήθηκαν οι υπεύθυνοι για πιο λόγο λαμβάνει αυτή την ιδιότητα και την οικονομική βοήθεια ο "Αρχικατάσκοπος-Αρχισπιούνος" απάντησαν ότι "φυσικά και έχει προσφέρει, για το λόγο αυτό και έχει γίνει μέρος τις λίστας βετεράνων". Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει πολλά πράγματα τώρα. Μπορεί να καταλάβει πως έχει βοηθήσει και πως βοηθάει ακόμα επιτιθέμενος συνεχώς στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.  
pelasgoskoritsas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.