Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Βαράνε διάλυση» τα Σκόπια.



Τα Σκόπια “βαράνε διάλυση”. Ο αλβανικής καταγωγής υφυπουργός Άμυνας της χώρας, Άρμπεν Λαμπένιστα,
μέλος του αλβανικού κόμματος DUI του Αλί Αχμέτι, ανήγγειλε ότι παραιτείται από το αξίωμα και από το ίδιο το κόμμα.


Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η επιλογή του να παραιτηθεί, αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται το DUI απέναντι στην πολιτική κρίση στη χώρα και για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με μια σειρά σημαντικών ζητημάτων για την ΠΓΔΜ. Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι είναι εχθρική απέναντι στους Αλβανούς της χώρας.
Τα Σκόπια έχουν γίνει άνω κάτω από τις αποκαλύψεις για τηλεφωνικές υποκλοπές από τις οποίες προκύπτει ότι υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι, εκφράζονται ιδιαίτερα απαξιωτικά και με προσβλητικό τρόπο για τους Αλβανούς των Σκοπίων, οι οποίοι αποτελούν το 25% του πληθυσμού της χώρας.
«Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι και να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους» ανέφερε ο Άρμπεν Λαμπένιστα.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.