Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η «ΑΠΑΞΙΩΣΗ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΑΞΙΩΣΗ» ΟΛΩΝ ΜΑΣ


ÓõæÞôçóç óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò ôçò ÐñÜîçò Íïìïèåôéêïý Ðåñéå÷ïìÝíïõ ãéá ôá áðïèåìáôéêÜ ôùí ÄÞìùí ôçí ÐáñáóêåõÞ 24 Áðñéëßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Και είναι μόνο η αρχή! Ο κίνδυνος είναι ότι αν επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα με την οικονομική ασφυξία να δούμε στο ελληνικό κοινοβούλιο και άλλες σκηνές απείρου καλούς, που το μόνο που θα επιτυχαίνουν θα είναι η μεγαλύτερη απαξίωση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Αλλά η ευθύνη δεν είναι μόνο αυτών των υποτιθέμενων εκπρόσωπων του ελληνικού λαού. Όταν εμείς οι ίδιοι εκλέγουμε άθεους, θεομπαίχτες, απατεώνες, κλεφτές που καταλήστεψαν το ελληνικό δημόσιο, ανθρώπους της νύχτας, κομπιναδόρους, προκλητικές κυρίες που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να σκανδαλίζουν, τηλεοπτικούς μαϊντανούς, πολιτικούς με αναχρονιστικές ιδεοληψίες και πάσης φύσεως λαμόγια, τότε τι θέλουμε να περιμένουμε από ένα τέτοιο κοινοβούλιο!
Η ζωοποίηση και προβατοποίηση του ελληνικού λαού έχει λαμπρά προϊστορία! Η μετατροπή της ελληνικής παιδείας σε… εργοστάσιο ζωοπαραγωγής και η εκπαιδευτική αποθέωση της λούφας και της διαστροφής ακόμα από την δεκαετία του εβδομήντα, ήταν επόμενο να φέρει τα σημερινά αποτελέσματα.
Όταν ομολογούσε δημόσια πρώην υπουργός ότι πήρε ένα εκατομμύριο από την Siemens, ήξερε ότι ποτέ δεν θα είχε συνέπειες η δημόσια παραδοχή αυτής της σκανδαλώδης δωροδοκίας. Όταν αφήνουν ελεύθερους υπουργούς που χαντάκωσαν την χώρα, καλή ώρα ο κ Παπακωνσταντίνου, όταν δεξί χέρι πρώην πρωθυπουργού είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της λίστας Λαγκάρντ, μια λίστα που έχει γίνει η ιλαροτραγωδία του δημόσιου βίου, τότε τι περιμένετε ;
Αντί λοιπόν διάφοροι επώνυμοι και μη, δημοσιογράφοι της καταστροφής, να βγαίνουν και να… φρίττουν για την εικόνα του κοινοβουλίου, θα πρέπει να κοιτάξουν στον δικό τους καθρέπτη. Γιατί τα μεγαλοκάναλα είναι αυτά που έθρεψαν και στήριξαν με κάθε μέσο πλύσεως εγκέφαλου την επιχείρηση προβατοποίησης των νεοελλήνων.
Όσον αφορά τους ποιμένες μας, (ευτυχώς όχι όλοι), αυτοί λες και… ζουν σε άλλη χώρα. Όπως πάντα είναι στο «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» ενώ το μόνο που τους «καίει» είναι να μην χάσουν την θέση τους και να μην στεναχωρήσουν τον Οικουμενιστικό Πατριάρχη.
Το ποτήρι δυστυχώς είναι πικρό και το «παιχνίδι» πολύ σκληρό. Αν ο σημερινός πρωθυπουργός εξακολουθήσει να πιστεύει πως μπορεί να έχει και «την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο», τότε θα γίνει και αυτός «Ιφιγένεια» τύπου Καραμανλή του 2009. Αν ο σημερινός πρωθυπουργός δεν γίνει «ταύρος» στο υαλοπωλείο της εθνικής υποκρισίας και της εθνικής λαμογιάς, τότε αυτή η χώρα πολύ δύσκολα θα επιζήσει. Αν τέλος όλοι εμείς δεν συνειδητοποιήσουμε σε ποιο πανάκριβο οικόπεδο γεννηθήκαμε και ζούμε, ένα οικόπεδο που πολλοί το εποφθαλμιούν, τότε θα παραμείνουμε εν σκλαβιά «εταίροι» και «σύμμαχοι» των τοκογλύφων μας.
Και όλα αυτά ενώ στην ευρύτερη περιοχή μας εξελίσσονται τα μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια με σοβαρές συνέπειες για τις εύθραυστες διεθνείς ισορροπίες, «παιχνίδια» στα οποία δεν επιτρέπεται η Ελλάδα να είναι απούσα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Ως συμβουλο της παρακμης τους ειναι ο Προεδρος της Δημοκρατιας. Τι απιθανα πραγματα εχει πει αυτος ο τυπος και επι Υπουργιας του εγινε μπουρλοτο το κεντρο της Αθηνας, ετρεχαν οι Πακιστανη στην Ερμου με τις κλεμμενες γουνες φοροντας τες με σαγιοναρες στο ποδια και τους Αλβανους να κανουν πλιατσικο στα καταστηματα και στην συνεχεια ευχαριστουσε τους λαθρομεταναστες οπου διαλεξαν την Ελλαδα ως νεοι εποικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.