Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΑΡΧΙΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΤΖΑΣΑΚΑΛ


kocasakal

Στην τουρκική ιστοσελίδα Haberler.com (7/3/2015) διαβάσαμε πως ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κων/πολης Ουμίτ Κοτζασακάλ δήλωσε ότι «ελληνικές σημαίες κυματίζουν σε νησιά της Σμύρνης» και αναφέρθηκε σε 16 νησιά σε απόσταση 3 μιλίων από την μικρασιατική ακτή με τα τουρκικά τους ονόματα: Koyun, Venedik, Hurşit (δίπλα στους Φούρνους), Eşek (Αγαθονήσι), Nergizçik (Αρκοί), Keçi, Sakarca, Koçbaba (Γίδα, Γυαλί, Λέβιθα), Ardıç, τα οποία όλα «είχαν καταληφθεί από τους προγόνους» του.

Μετά θυμηθήκαμε πως κάπου τον ξέρουμε αυτόν. Εκτός του ότι τον Οκτώβριο επανεξελέγη πρόεδρος (για 3η φορά) στον δικηγορικό σύλλογο της Πόλης (είναι ο μεγαλύτερος του κόσμου με 34.000 μέλη!), είναι αυτός που πηγαινοερχόταν σε Ξάνθη και Κομοτηνή, συνεργαζόμενος όχι μόνο με τα αλυτρωτικά σωματεία των επαγγελματιών Τούρκων αλλά και με τους τοπικούς δικηγορικούς συλλόγους (οι Ξανθιώτες τον επισκέφθηκαν και στην Πόλη!) Εκείνος ερχόμενος εδώ φυσικά συναντάει τα φανατικότερα στοιχεία (τουρκομουφτήδες, DEB κτλ, βλ. και την παρακάτω φωτό του 2012 στην Κομοτηνή).
Αν δεν βγάλεις ερυθρό δελτίο για ένα τέτοιο επώνυμο φασισταριό, μπας και μάθει τι σημαίνει εθνική κυριαρχία και έννομη τάξη, για ποιον θα βγάλεις;


antifonitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.