Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤHΣ ISIS ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ …..ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ!


11164823_1577873512484299_4991376382530311068_n
To νεογέννητο που εμφανίζεται στην φωτογραφία γεννήθηκε στις 23 Απριλίου στην περιοχή του Χαλεπίου στη Βόρεια Συρία.Διακρίνεται πιστοποιητικό γέννησης και ταυτότητα που εκδίδονται από την τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση ISIS όπου αναφέρονται τα ονόματα των γονέων του. Απριλίου

Όνομα: Jrah
πατέρας: Αμπού Jrah
μητέρα : Om jrahCψηηδηοδηδηιοηιο
Αυτό το παιδί θα είναι κίνδυνος για εσάς, όχι μόνο για εμάς.Κανείς δεν είναι σε θέση να πιστοποιήσει αν πρόκειται για πραγματικά ονόματα.Το βρέφος περιβάλλεται από ένα πιστόλι και μια χειροβομβίδα …..αυτά είναι τα δώρα για τη γέννησή του που του πήγαν οι τζιχαντιστές.
Η φωτογραφία χθες δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό Twitter @alraqqawi، أو Abu Ward Al-Raqqawiun ενός ακτιβιστή που δραστηριοποιείται για να καταγγείλει τα εγκλήματα των ισλαμιστών κυρίως στην Ράκκα.Το μήνυμα ανάρτησης αναφέρει: «αυτό το παιδί δεν θα είναι μια απειλή μόνο για εμάς αλλά και για εσάς » στη λογική ότι αυτό το αθώο βρέφος μπορεί να εξελιχθεί σ΄ έναν αυριανό τρομοκράτη. (slabnews 27/4/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.