Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Χάραγμα του θηρίου: Η PayPal Exec θέλει να αντικαταστήσει τους κωδικούς πρόσβασης με ενέσιμα Chips!


Η PayPal Exec θέλει να αντικαταστήσει τους κωδικούς πρόσβασης με ενέσιμα Chips


Heads Up Alert! η Exec λέει πως τα Βιομετρικά των δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι αρκετά καλά. Θέλει εμφυτεύματα σιλικόνης ECG !
Οι άνθρωποι μπορεί να γνωρίζουν μόλις την ιδέα της χρησιμοποίησης των δακτυλικών τους αποτυπωμάτων για την επικύρωση των εαυτών τους… Ωστόσο, τώρα ένα στέλεχος της PayPal βρίσκεται ήδη μπροστά στη χρονική στιγμή της ενσωμάτωσης και πώλησης αυτών των συσκευών…

Σε παρουσίαση που έκανε σε πολλά συνέδρια, ο Jonathan LeBlanc, παγκόσμιος επικεφαλής της υπεράσπισης προγραμματισμού της PayPal, καλεί τη βιομηχανία να «σκοτώσει όλους τους κωδικούς πρόσβασης,« αναφέροντας πως είναι μια σπασμένη μέθοδος απόδειξης της γνησιότητας.
Μεταξύ άλλων η PayPal, η οποία ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της συμμαχίας Fido, η οποία αριθμεί τις MasterCard, Visa και πολλές τράπεζες μεταξύ των μελών της, εργάζονται για τα πρότυπα των βιομετρικών βάσεων ως εναλλακτική λύση για τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη.
Η πιο δημοφιλής μορφή της βιομετρικής πιστοποίησης είναι το δακτυλικό αποτύπωμα, υπερασπιζόμενη από την Apple, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία αφής ID για να αφήσει τους πελάτες της να πληρώνουν για αγαθά μέσω των iPhones τους.
Ωστόσο, σε μια συνέντευξη του στην εφημερίδα Wall Street Journal, ο LeBlanc αποκαλεί αυτό το είδος των εξωτερικών βιομετρικών στοιχείων «απαρχαιωμένο», υποστηρίζοντας ότι αφήνει περιθώρια για ψευδή στοιχεία.
Στο μέλλον, ο ίδιος προτείνει, θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε τσιπ σιλικόνης με αισθητήρες ECG κάτω από το δέρμα μας για να ελέγχουν τη δραστηριότητα της καρδιάς και να κοινοποιούν τις πληροφορίες «ενσωματωμένο υπολογιστή τατουάζ υπολογιστή». Μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι μια κάψουλα κατάποσης που ελέγχει τα μοναδικά πράγματα, όπως τα επίπεδα της γλυκόζης και τροφοδοτείται από τα οξέα του στομάχου.
Η PayPal Exec θέλει να αντικαταστήσει τους κωδικούς πρόσβασης με ενέσιμα Chips2
Η PayPal Exec θέλει να αντικαταστήσει τους κωδικούς πρόσβασης με ενέσιμα Chips3
Η PayPal Exec θέλει να αντικαταστήσει τους κωδικούς πρόσβασης με ενέσιμα Chips5
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.