Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Η Μόσχα διαψεύδει το Spiegel για τα 5 δις που θα δίνονταν στην Ελλάδα

Un gazoduc

 

»Η Ρωσία δεν πρόσφερε οικονομική βοήθεια γιατί κανείς δεν της την ζήτησε»

Η Ρωσία τώρα διαψεύδει το δημοσίευμα του Spiegel ότι πρόκειται να χορηγήσει ένα ποσό της τάξης των 4,5 δις ευρώ στην Ελλάδα ως προκαταβολή για την κατασκευή αγωγού αερίου.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Πούτιν αναφέρει ότι «ο Β.Πούτιν ο ίδιος προσωπικά δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι κανείς δεν ζήτησε την βοήθειά μας.Συζητήθηκε η συνεργασία στον τομέα της φυσικής ενέργειας.Οι 2 πλευρές συμφώνησαν να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες αυτών των θεμάτων με την βοήθεια ειδημόνων και των 2 χωρών.Η Ρωσία δεν πρόσφερε οικονομική βοήθεια γιατί κανείς δεν της ζήτησε» είπε ο εκπρόσωπος τύπου σε συνέντευξή του στο ρωσικό ραδιόφωνο Business FM.
Νωρίτερα οι έλληνες και Ρώσοι υπέυθυνοι είπαν ότι η ενεργητική συμφωνία που θα εντάσει την Ελλάδα στο projet του Turkish stream θα υπογραφεί σε λίγες ημέρες.
Αν η Ρωσία έδινε αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα αυτό θα την βοηθούσε απέναντι σε μια επικείμενη εθνική χρεοκοπία αναφέρει  το άρθρο. (rt 18/4/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.