Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αυτό το Τζαμί χτίστηκε στο χωριό Ήπιο της Ροδόπης με 252 κατοίκους!(φώτο)


Isk
Στη Ροδόπη και στο δήμο Αρριανών στο χωριό Ήπιο χτίστηκε αυτό το Τζαμί που κατασκευάστηκε σύμφωνα με Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  17/5/2015 σε μετάφραση απο τα turkikanea.gr απο τους κατοίκους του χωριού ,που σύμφωνα με την απογραφή ήταν 252 !!!

genelΤώρα ή ήρθαν χιλιάδες Τούρκοι από την Τουρκία και εγκαταστάθηκαν εδώ ή στο χωριό κατοικούν αποκλειστικά  εφοπλιστές και βιομηχάνους , κρύβουν εισοδήματα από την Εφορία !!
Εκτός και αν κάποιοι μας δουλεύουν χοντρά και το Ελληνικό Κράτος κοιμάται ολόρθο …Η δέ Ελληνική Βουλή να ψηφίζει με μεγάλη πλειοψηφία μάλιστα για κατασκευή Τζαμιού στην Αθήνα !aclis
Διαβάστε πως χτίζεται το Τουρκικό φρόνημα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Τούρκικου Περιοδικού !
Με τελετή εγκαινιάστηκε το κατασκευασμένο από τον κόσμο του χωριού τζαμί. Η τελετή εγκαινίων έγινε με συμμετοχή από τους εκλεγμένο μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ, αντιπεριφερειάρχη Μουσταφά Κατραντζή, περιφερειακούς συμβούλους Οντέρ Μουμίν και Αχμέτ Ιμπράμ, πρώην βουλευτή Αχμέτ Χατζηοσμάν, πρώην δήμαρχο Ιμπραήμ Σερίφ και με περίπου 2.000 !!άτομα.(φώτο)Isik
Πριν από το μεβλίτ ο  εκλεγμένος μουφτή Ιμπραήμ Σερίφ και θρησκευτικοί λειτουργοί έκοψαν την κορδέλα και ευχήθηκαν να είναι καλότυχο. Μετά από το μεβλίτ στην ομιλία που έκανε ο Σερίφ, αναφέρθηκε στην σημασία της κατασκευής του τζαμιού. Μετά από την μεσημεριανή προσευχή, η τελετή έληξε με φαγητό που προσφέρθηκε στον κόσμο.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.