Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ από το... Ισλάμ!



Πριν από δύο ακριβώς έτη, στις 8 Μαΐου 2013, η«δημοκρατία» είχε στο κύριο άρθρο της τον τίτλο: «Διώκονται χριστιανοί και η Δύση σιωπά».
Σε αυτό, μεταξύ άλλων, αναφέρονταν τα ακόλουθα δυσοίωνα: «Οσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή σε βάρος των χριστιανικών μειονοτήτων είναι πέραν πάσης περιγραφής. Συρορθόδοξοι μητροπολίτες απήχθησαν στη Συρία και ακόμη αγνοείται η τύχη τους. Χριστιανικοί ναοί καταστρέφονται. Οι πιστοί διώκονται απηνώς από έξαλλους ισλαμοφασίστες.
Πολλοί δολοφονούνται. [...] Η πικρή αλήθεια είναι ότι η περιβόητη αραβική "άνοιξη" αποτελεί μια μεταμφίεση του ισλαμικού χειμώνα. [...] Γύρω από την πατρίδα μας έχει αρχίσει να διαφαίνεται ο σχηματισμός του ισλαμικού τόξου».
Η εφημερίδα μας επιβεβαιώθηκε στις προβλέψεις της. Το Ισλάμ προελαύνει, αφαιρώντας τα επιχειρήματα των αντιπάλων του όχι με αντεπιχειρήματα, αλλά με καλοακονισμένες λάμες σπαθιών, τα οποία αποκεφαλίζουν τους «άπιστους». Δίχως κεφάλι δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει επιχειρήματα και αυτό εφαρμόζουν οι τζιχαντιστές για να επιβάλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους στον πλανήτη ολόκληρο.
Και μέσα σε αυτή την κοσμοχαλασιά που έχει προκαλέσει το Ισλαμικό Κράτος κι ενώ όλοι ξέρουν τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσει η αθρόα λαθρομετανάστευση μουσουλμάνων στην Ελλάδα, τι κρίνει σκόπιμο να πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ διά του κ. Λαφαζάνη; Να φέρει τροπολογία για το τζαμί των Αθηνών, που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων! Κι αυτό με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Φυσικά, οι γνωρίζοντες τις βασικές προγραμματικές και ιδεολογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν αιφνιδιάζονται από την πρεμούρα του κ. Λαφαζάνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προωθήσει το δικαίωμα των μουσουλμάνων να ακούν τον μουεζίνη τους (ακόμα και εγγύς της Ακροπόλεως) όσο κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα.
Ομως τώρα οι βουλευτές της πλειοψηφίας δεν ψηφίζουν για την ικανοποίηση των ιδεοληψιών ορισμένων φανατικών. Διαχειρίζονται τη μοίρα του έθνους των Ελλήνων. Καλό είναι να συμβιβαστούν με την ιδέα και να πράξουν τα δέοντα: Κανένα τέμενος εντός των Αθηνών!
dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.