Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΠΛΥΜΜΗΡΑ από αίμα στην Παλμύρα – Άρχισε η γενοκτονία


Palmyra-Tadmur-masscare-ISIS-1


400 άμαχοι σφαγιάστηκαν, χιλιάδες εγκλωβισμένοι

Στρατής Μαζίδης
Οι εφιάλτες γίνονται για άλλη μια φορά πραγματικότητα. Εκατοντάδες κάτοικοι της Παλμύρα βρίσκουν πλέον τραγικό θάνατο στα χέρια των τζιχαντιστών.

Αξιόπιστες τοπικές πηγές μέσα στην πόλη τις οποίες επικαλείται το ΣΑΝΑ αναφέρουν πως οι τζιχαντιστές μέχρι στιφμής έχουν σφάξει κι ακρωτηριάσει τουλάχιστον 400 αμάχους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.
Οι περισσότεροι εκτελέστηκαν με την κατηγορία της πίστης προς τη συριακή κυβέρνηση και την ανυπακοή προς το ISIS, σύμφωνα με τις πηγές.
Δεκάδες από τα θύματα ήταν κρατικοί υπάλληλοι ενώ σοκάρει η αναφορά της σφαγής της προέδρου  του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού Νοσοκομείου μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς της.
Χιλιάδες άλλοι κάτοικοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κατάσταση πολιορκίας μέσα στην Παλμύρα καθώς η ISIL τους εμποδίζει να την εγκαταλείψουν ενώ οι περιουσίες τους κατασχέθηκαν.
Μια άλλη φρικτή σφαγή διαπράχθηκε νωρίτερα από το μήνα στο χωριό al-Ameriyeh στην ίδια περιφέρεια όταν οι τζιχαντιστές έσφαξαν τουλάχιστον 30 κατοίκους.
Αυτές και άλλες αγριότητες διαπράττονται εν μέσω ντροπής και διεθνούς σιωπής με τον ΟΗΕ απλά να περιορίζεται σε δακρύβρεχτες ανακοινώσεις χωρίς να λαμβάνονται συγκεκριμένα αποτρεπτικά μέτρα στο έδαφος.
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.