Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Έχεις "πιάσει τον σφυγμό"(που σβήνει) ....της φτωχοποιημένης κοινωνίας.


Φωτογραφία του Παππούς Νίκος Αρβανίτης.

Παππούς Νίκος Αρβανίτης

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200545701641347&set=a.1195664228078.25312.1722630308&type=1&theater
Μπαρμπανίκο, Έχεις "πιάσει τον σφυγμό"(που σβήνει) ....της φτωχοποιημένης κοινωνίας.
Η υπερφορολόγηση των παλιών αυτοκινήτων, τα ΚΤΕΟ με τα υψηλά πρόστιμα, τα κόλπα με τα ανασφάλιστα, κλπ ....μέτρα που δεν τόλμησε να εφαρμόσει ούτε η Σαμαροβενιζέλική συγκυβέρνηση ....πρέπει να "φάνε" τουλάχιστον τέσσερις υπουργούς:

- Γ. Βαρουφάκη ως Υπ. Οικ. ...για τις φορομπηχτικές του διαθέσεις και την διαφαινόμενη φοροεπιδρομή ....στις άδειες τσέπες και και τα τρύπια πορτοφόλια των μπατίρηδων.
- Ν. Βαλαμβάνη-Αναπλ. υπουργός-ομοίως ως άνω.
- Γ. Σταθάκη-Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού ....Ως εποπτεύων στο υπουργείο Μεταφορών ....και τα "χατίρια" του ....στους ασφαλιστές.
- Χ. Σπίρτζη (Πασοκογενής)-Αναπλ. υπουργός στο υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων. Πριν ένα -περίπου- μήνα, επικοινώνησε ένας φίλος με στέλεχος του περιβάλλοντος του Σπίρτζη και έλαβε την απάντηση ....ότι αυτή η κυβέρνηση θα "σεβαστεί" τους φτωχοποιημένους, όσον αφορά τα τσουχτερά(όπως είχε δημοσιευθεί, 400 €) πρόστιμα για τα ΚΤΕΟ.
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]
ΣΧΕΤΙΚΉ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ.
Κε Βαρουφάκη ….πες αλεύρι το διαδίκτυο (θα) σε γυρεύει….
Απρ 17, 2015
Posted by tolimeri
Άραγε ποιοι δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα τους από ΚΤΕΟ, οι εύποροι (;) ….δεν νομίζω!
https://tolimeri.wordpress.com/…/%CE%BA%CE%B5-%CE%B2%CE%B1…/
unnamed
«Βρήκε» λεφτά ο Μιχάλης ο Παπαδόπουλος της Ν.Δ ….να επιβληθούν -οίκοθεν- τα πρόστιμα σε όσους δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ ….400 € !
Η νέα Κυβέρνηση (Υπ. Οικ) προσανατολίζεται (βρίσκεται στις προτάσεις του Γ.Β στην Τρόικα) -είπε ο Μ.Π- να εφαρμόσει το μέτρο αυτό ….που είχε αμελήσει η προηγούμενη !
Αυτά είπε ο «μαρτυριάρης» πρώην υπουργός -ο Μ.Π- στον ΣΚΑΪ ….στην «Πρώτη Γραμμή» (Β’ Μέρος, δείτε από το 45:30 ) στις 15-04-2015.
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=258571 ]
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.