Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Άρχισαν τα όργανα: Αλβανοί υποστηρικτές της «Μεγάλης Αλβανίας» συνεπλάκησαν με Έλληνες βορειοηπειρώτες στην Αχαΐα

xilo


Ξεθαρρεύουν οι Αλβανοί εναντίον των Ελλήνων και εντός ελλαδικής επικράτειας
Θάρρος παίρνουν οι Αλβανοί εντός Ελλάδας μετά τις τελευταίες κινήσεις του αλβανικού κράτους στην κατεύθυνση δημιουργίας «Μεγάλης Αλβανίας». Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη στο Ψαροφαϊ της Πάτρας, Έλληνες Βορειοηπειρώτες συνεπλάκησαν με Αλβανούς υποστηρικτές του UCK και της Μεγάλης Αλβανίας.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με το patrastimes, όταν μέσα σε καφενείο της περιοχής έγινε αναφορά για την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας της οποίας τα σύνορα φτάνουν δήθεν μέχρι την Πρέβεζα. Η σπίθα που άναψε το φυτίλι ήταν τα όσα αποτυπώνονται στο βιβλίο ιστορίας που διδάσκεται στα Αλβανικά σχολεία, το περιεχόμενο του οποίου υπερασπίστηκαν δέκα περίπου άτομα που κατάγονται από τη γειτονική χώρα.
Στο χώρο υπήρχαν και δώδεκα περίπου Βορειοηπειρώτες οι οποίοι αναφερόμενοι στα όσα έζησαν στην Αλβανία σε συνδυασμό με τις επεκτατικές βλέψεις της γειτονικής χώρας σε σχέση με την Ελλάδα ήρθαν στα χέρια αρχικά μέσα στο καφενείο με τους αλλοδαπούς.
Τα πνεύματα ηρέμησαν για λίγο αλλά όταν οι δύο ομάδες Βορειοηπειρωτών και Αλβανών αποχώρησαν από το μαγαζί το φυτίλι της αντιπαράθεσης άναψε ξανά με το δεύτερο γύρο συμπλοκής – αυτή τη φορά εκτός από μπουνιές και κλωτσιές επιστρατεύθηκαν και καδρόνια – να εκτυλίσσεται στο ποταμάκι που διασχίζει την περιοχή.
Το ξύλο διήρκεσε αρκετά λεπτά με τα θύματα και από τις δύο πλευρές να μετράνε ματωμένα πρόσωπα και μύτες αλλά και μελανιασμένα μάτια.
Η κατάσταση θεωρείται έκρυθμη και φαίνεται ότι οι Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα ενδεχόμενα αποτελέσουν εστία έντασης εντός Ελλάδας.
Οι δήθεν «ανθρωπιστές» θα ξυπνήσουν τότε απότομα…
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.