Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ήρθε να… τορπιλίσει τη συμφωνία με τη Ρωσία και ξεκίνησε την προπαγάνδα…


Ήρθε να... τορπιλίσει τη συμφωνία με τη Ρωσία και ξεκίνησε την προπαγάνδα

Τι είχες Αμερικάνε, τι είχα πάντα… Προπαγάνδα αγάπη μου…
Το Hellasforce το είχε αναφέρει έγκαιρα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Οι ΗΠΑ… Τορπιλίζουν την Ελληνορωσική Ενεργειακή Συμφωνία
Και ήρθε η ώρα της πράξης: Ανύπαρκτο χαρακτήρισε το σχέδιο του ρωσικού αγωγού ο ειδικός απεσταλμένος και συντονιστής για τις διεθνείς ενεργειακές σχέσεις των ΗΠΑ Αμος Χοχσταϊν. Κανένα αντάλλαγμα δεν προσέφερε η αμερικάνικη πλευρά, αναφέρουν πηγές του ΥΠΑΠΕΝ.

Ο εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης συναντήθηκε με τον υπουργό ΠΑΠΕΝ Παναγιωτη Λαφαζάνη και ερωτηθείς για το αν ο Greek Stream έρχεται σε αντίθεση με τον Νότιο Διαδρομο απάντησε: «Εχω μαθει να δουλεύω σε σχεδια που υπάρχουν».
Λιγα λεπτά μετα τις δηλώσεις του Χοχσταϊν, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε: «Υπογράμμισα στον κ. Χοχσταϊν πως η Ελλάδα επιδιώκει να γίνει πλουραλιστικος κόμβος στην περιοχή μας, να ασκήσει μια πολυεπιπεδη και ανεξάρτητη ενεργειακή πολιτικη».
Ενώ εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη στήριξη του στον αγωγό που θα μεταφέρει ρωσικό φυσικό αεριο, περνώντας απο τη χωρα μας. Πηγές του υπουργείου ανέφεραν ότι ο Χοχσταϊν δεν πρόσφερε ούτε ενα αντάλλαγμα σε ο,τι αφορα τη μη στήριξη και συμμετοχή της χωρας μας στο έργο του ρωσικού αγωγού.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.