Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ο Αλ Μπαγκντάντι είναι ζωντανός αλλά δεν διοικεί το ‘ισλαμικό κράτος’



Ο αρχηγός του ‘ισλαμικού κράτους’, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, που πρόσφατα τραυματίσθηκε σοβαρά, ακόμη παραμένει αδρανής, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι πριν από δύο μήνες, σε αεροπορική επίθεση του διεθνούς συνασπισμού, ο αλ Μπαγκντάντι τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη.
Από τότε, δύο γιατροί επισκέπτονται τακτικά το μυστικό κρησφύγετο του στη Μοσούλη, για να του παράσχουν ιατρική περίθαλψη.
Οι πληγές του τρομοκράτη είναι τόσο σοβαρές, που δεν μπορεί να εκπληρώσει τις διοικητικές του υποχρεώσεις και στην πραγματικότητα, τώρα, το Ισλαμικό κράτος, καθοδηγείται από τον Αμπου Αλάα αλ Άφρι.
Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι ο Αλ Μπαγκνάντι είχε σκοτωθεί, αλλά αργότερα, η πληροφορία διαψεύστηκε από το ‘Πεντάγωνο’.
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.