Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Θράκη: Έρχεται ο Αρχικλέφτης της Τουρκίας …Λές και δεν μας φτάνουν οι δικοί μας!


Έρχεται ο Αρχικλέφτης της Τουρκίας

Πολύ «Σοβαρή είδηση» έρχεται ο Αρχικλέφτης της Τουρκίας στη Θράκη μας !
Ο γνωστός γιος του Μπιλάλ Ερντογάν και η σύζυγος του έρχονται στην Δυτική Θράκη να μας επισκεφτούν και να μας κάνουν τιμή που επισκέπτονται την Χώρα μας ! (τρομάρα μας )
Για όσους δεν θυμούνται ο Μπιλάλ Ερντογάν είχε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μεγαλοπρεπή Σουλτάνο της Νεοθωμανικής Τουρκίας πως θα κρύψουν τα κλεμμένα …

Τότε ο μπαμπάς για να γλυτώσει το γιόκα του «το λουλούδι της ανατολής στον υπόκοσμο» ξήλωσε όλη την Τουρκική δικαιοσύνη και την Αστυνομία !
Σίγουρα τα φερέφωνα της Άγκυρας που κάνουν λόγο για αξιοπρέπεια και Δικαιοσύνη που δεν απολαμβάνουν οι Μουσουλμάνοι Έλληνες στην Πατρίδα μας …θα τρέξουν να υποβάλλουν τα σέβη τους στον Αρχικλέφτη της Τουρκίας !
Την είδηση ανήγγειλε ήδη ο Ερχάν Ιμάμογλου «Twitter 29/4/2015″ και την αναδημοσίευσαν τα TourkikaNea.gr
Ο Μπιλαλ Ερντογάν-γιός του προέδρου της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγος του, στις 3 Μαίου 2015 θα επισκεφθούν το χωριό Εχίνος όπου και θα γίνει τελετή Χάτιμ.
Ποιος είναι ο Ερχάν Ιμάνογλου που μας αναγγέλλει την είδηση …Μα ο Πολιτευτής της Ν.Δ !!
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
VETERANOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.