Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Νασράλα:στη Συρία είναι η λαική συμμετοχή που της επέτρεψε ν΄αντισταθεί απέναντι σε έναν παγκόσμιο πόλεμο που της κηρύχθηκε….

CaΧΣΘΗΟΣΗΗΘσ

Ο ΝΑΣΡΑΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
O ΓΓ της Hezbollah του Λιβάνου Sayed Hassan Nasrallah κάλεσε χθες σε νέο τηλεοπτικό μήνυμά του τους λαούς της περιοχής να ενωθούν για να νικήσουν το τακφιριστικό σχέδιο διαβεβαιώνοντας ότι αυτό αποτελεί κίνδυνο για όλους τους μουσουλμάνους αλλά ανεξαιρέτως και για όλες τις άλλες κοινότητες της περιοχής.Το μήνυμα το απηύθυνε επ΄ευκαιρία της 15ης επετείου από την Αντίσταση και την Απελευθερώση του Νότου του Λιβάνου από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής που ολοκληρώθηκε στις 15 Μαίου 2000.

«Εμείς η  Hezbollah  θα είμαστε εκεί που οφείλουμε να είμαστε παντού,στη Συρία στο Ιράκ και οπουδήποτε αλλού για να πολεμήσουμε εναντίον των τακφιριστών» δήλωσε.
Διαβεβαίωσε ότι ποτέ άλλοτε από το 1982 η Αντίσταση δεν ήταν τόσο δυνατή με τόσους πολυάριθμους μαχητές,τόσο καλά εξοπλισμένη και εκπαιδευμένη όσο σήμερα.Διαβεβαίωσε δε ότι δεκάδες χιλιάδες μαχητές είναι έτοιμοι να απαντήσουν στην κλήση για μια γενική κινητοποίηση αν χρειαστεί.
Η Daesh σήμερα δεν είναι μια μικρή οργάνωση μεσα στον κόσμο.Εκτείνεται και επιβάλει την υποταγή της σε Συρία,Ιράκ,Σινά,Υεμένη,Αφγανιστάν,Λιβύη,στη Βόρεια Αφρική,στη Νιγηρία.Τελευταία εκδηλώθηκε ως και στο Katif στη Σ.Αραβία και γενικά λίγο πολύ υπάρχει παντού μέσα στον κόσμο.
Κατά το παρελθόν οι στρατοί έρχονταν για να κατακτήσουν και είχαν ως σκοπό να πάρουν τα εδάφη τις πηγές του νερού,τις πλούσιες περιοχές,τα πεδία με πετρέλαιο και αέριο.  (…)χωρίς ωστόσο να θέλουν να εκριζώσουν τα άτομα από αυτές τις περιοχές…  …
Αλλά σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με έναν κίνδυνο άνου προηγουμένου στην ιστορίας της ανθρωπότητας.Αποτελεί μια υπαρκτική απειλή για τα ανθρώπινα πλάσματα.
Ύστερα υπογράμμισε τα εγκλήματα τους με τελευταίο αυτήν την απάνθρωπη σφαγή εκατοντάδων αναθρώπων στην Παλμύρα μόνο και μόνο γιατί ήταν πολίτες υποστηρικτές της συριακής κυβέρνησης.Caασθασοθηθασ
 Οι ΗΠΑ παίζουν με τους λαούς της περιοχής για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα και να πουλήσουν τα όπλα τους…. (…)
Σε αυτούς που ελπίζουν στους αμερικανούς υπενθύμισε ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν μια συμμαχία υπό την διεύθυνσή τους.Και τι έκαναν;
O αριθμός των αεροπορικών επιδρομών της κατά την διάρκεια 1 έτους είναι μικρότερος από αυτόν των ισραηλινών κατά του Λιβάνου σε 33 ημέρες τον Ιούλιο του 2006 και των αεροπρικών επιδρομών στη Γάζα σε 22 μέρες. Η Daesh μετακινείται με όλο το οπλοστάσιό της,όλα τα οχήματά της σχηματίζοντας μεγάλες αυτοκινητοπομπές μεταξύ Ιράκ και Συρία και τανάπαλιν υπό το « άγρυπνο» μάτι των ΗΠΑ!! 
Kάποιοι άλλοι ελπίζουν στη Αραβική Λίγκα και τις κοινές αραβικές δυνάμεις κλπ….Αλλά επιτέλους ποιός υποστηρίζει τις Daesh και Nosra, ιδεολογικά,μιντιακά, οικονομικά,ποιός επικροτεί τις νίκες τους και επισκιάζει τις ήττες τους ,ποιός τους εξοπλίζει και ποιός αγοράζει το πετρέλαιό τους ;…
Η καλύτερη επιλογή των λαών της περιοχής είναι να υπολογίσουν στις δικές τους δυνάμεις να ενωθούν να είναι αλληλλέγγυοι οι μεν με τους δε  (…)
Στη Συρία είναι η συμμετοχή του λαού που επέτρεψε σε αυτή τη χώρα να αντισταθεί απέναντι σε έναν παγκόσμιο πόλεμο που της κηρύχθηκε.
Όλος ο κόσμος το έβλεπε να συμβαίνει :Η Τουρκία και η Ιορδανία διοχέτευσαν όπλα στους τακφιριστές και άφησαν να περάσουν χιλιάδες τακφιριστές ερχόμενοι από όλον τον κόσμο.(…)
Αν αυτό είχε εμποδιστεί στη Συρία ούτε το Ιράκ θα είχε υποστεί αυτό το οποίο υφίσταται. (Al manar 25/5/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.