Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Πωλήσεις νησιών: Μέχρι και "εξαφάνιση" κατοίκων για να πουληθούν έχει εντοπιστεί!

Image

Η υπόθεση με τα νησιά και τις νησίδες που επιχειρήθηκε να “βγουν στο σφυρί” ως ιδιωτικές δεν περιορίζεται στην περίπτωση του Ιονίου που παρουσίασε πρόσφατα το Onalert.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε προσπάθεια ακόμη και να “εξαφανιστούν” λιγοστοί κάτοικοιμικρού νησιού του Αιγαίου ώστε να μπορέσει να πει πωλητήριο!
Η προσπάθεια έγινε αντιληπτή από αξιωματικό του ΓΕΕΘΑ . Ο αριθμός των κατοίκων ήταν μονοψήφιος! Αποτελούσαν όμως εμπόδιο για να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα Ανώνυμος Εταιρεία .
Στο ΓΕΕΘΑ κατανόησαν την παρανομία ,με βάση τα στοιχεία που είχε εντοπίσει ο αξιωματικός . Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος ενέκρινε την παραπομπή όλου του φακέλου στον τοπικό αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί περαιτέρω η κραυγαλέα «εξαφάνιση» γνωστής οικογενείας κτηνοτρόφων οι οποίοι βρίσκονται στο νησί τις τελευταίες δεκαετίες.
Το πόρισμα του Εισαγγελέα αναμένεται.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.