Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Oι Τούρκοι τραβάνε ζόρια ακόμη και για τους χίλιους Μαχητές!


ds
Για  πρόσληψη μισθοφόρων  (parali-asker ) γράφουν  οι Τούρκοι  που προσλαμβάνει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας  Πάνος Καμμένος  και το έκαναν πρώτη είδηση!
Στο χορό μπήκαν και οι Τουρκόφωνοι της Θράκης με τα τοπικές εφημερίδες να κάνουν λόγο για προσλήψεις  μισθοφόρων ενώ η οικονομία της Ελλάδας πάει απο το κακό στο χειρότερο !

Ο Τίτλος  των φυλλάδων Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, παίρνει 1000 μισθοφόρους στρατιώτες. (parali-asker)
Με την απόφαση που υπέγραψε  ο Καμμένος, δίνεται η δυνατότητα απασχόλησης 600 ατόμων στον Σ.Ξ., 200 στο Ναυτικό και 200 στην Πολεμική Αεροπορία, συνολικά δηλαδή 1000 μισθοφόρων.parali-asker
Με αυτό το μέτρο δίνεται η δυνατότητα σε στρατιώτες που υπηρετούν τώρα την θητεία τους να παραμείνουν ως μισθοφόροι  (parali-asker )για άλλα δύο χρόνια,με δυνατότητα παράτασης για ένα ακόμη έτος.
Ο στόχος του μέτρου είναι και να καλυφθούνε οι ανάγκες των  Γενικών Επιτελείων αλλά και να παρασχεθεί δυνατότητα απασχόλησης στους άνεργους νέους .
Σχόλιο : Προφανώς οι Τούρκοι μας θέλουν άοπλους και αποδεκατισμένους ….
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.