Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Εγκαταλειπουν την Palmyra πανικόβλητοι οι Ισλαμιστες!


CFOau6bWMAAyo_Y

Η κατάσταση κατά την αντεπίθεση του Συριακού Στρατού
Για μια ακόμη φορά, μετά το Kobani αποδεικνύεται ότι οι Ισλαμιστές του ISIS, δεν έχουν το ηθικό ενός τακτικού Στρατού και οι σκληρότητα τους ξεσπάει μόνο σε άοπλους αιχμαλώτους.

Μετά το άγριο ολονυχτιο σφυροκόπημα, με πυροβολικό και άρματα των θέσεων του ISIS από τον στρατό της ελεύθερης Συρίας, οι μαχητες του Ισλαμικού Κράτους εγκαταλείπουν με όποιο μέσω βρουν την περιοχή.
CFNWHXvUgAMeSyl
Τα σημεία των υποχωρούντων Ισλαμιστών που βομβάρδισε η Συριακή Αεροπορία
Πιο συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες, κομβοι με οχήματα εγκατέλειπε τις θέσους του ΙΚ στην Palmyra με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από αέρος από την Πολεμική Αεροπορία της Συρίας, που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

CFNWHXvUgAMeSyl
#SyAAf continues to strike #IslamicState convoys retreating from #Palmyra to al-#Sukhna town. #Homs #Syria
AWESOME NEWS!!!
ISIS fall out of Palmyra in a convoy of almost 80 cars and the Syrian Air force took 16 air strikes on the convoy. (BURN baby BURN).
Palmyra is hard to be beaten. Thnx to the brave men of the Syrian Arab Army( Desert Hawks Division).
CFOau6bWMAAyo_Y
Peto Lucem @PetoLucem · May 17 NEW MAP: Military situation at #Palmyra / #Tadmur. #Homs #Syria
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.