Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Απάντηση Πούτιν σε προκλήσεις ΝΑΤΟ: 40 νέοι διηπειρωτικοί πύραυλοι κοιτούν προς ΗΠΑ


putin9
Λίγες ώρες αφότου το Κρεμλίνο προειδοποίησε τις ΗΠΑ να μην αναπτύξουν βαρύ οπλισμό και στρατιώτες σε περιοχές του ΝΑΤΟ που συνορεύουν με τη Ρωσία, ο πρόεδρος της χώρας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε την ενίσχυση του οπλοστασίου του με 40 νέους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους.

«Πάνω από 40 νέοι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι ικανοί να ξεπεράσουν ακόμα και τα πιο εξελιγμένα αντιπυραυλικά συστήματα θα προστεθούν στην ανανέωση του πυρηνικού οπλοστασίου αυτό το έτος», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην στρατιωτική εκδήλωση Army-2015 Expo κοντά στη Μόσχα.
Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο στρατός ξεκινά τις δοκιμές ενός νέου συστήματος ραντάρ για έγκαιρη προειδοποίηση και σε μεγάλο βεληνεκές «ώστε να ελέγχει με κατεύθυνση προς την Δύση».
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.