Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Όσοι έχουν -ακόμα- «αμφιβολίες» για τον ΓΑΠ ….ας δουν με ποιους «πολιτεύεται»! – ΦΩΤΟ


Óýóêåøç ôïõ Ãéþñãïõ ÐáðáíäñÝïõ ìå óôåëÝ÷ç ôïõ óôï ßäñõìá "ÁíäñÝáò ÐáðáíäñÝïõ" åíüøåé ôçò áíáããåëßáò ôçò äçìéïõñãßáò ôïõ íÝïõ êüììáôïò ôçí ÐáñáóêåõÞ 2 Éáíïõáñßïõ 2015. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
https://tolimeri.wordpress.com

Ρε -έλεγα στον εαυτό μου- μήπως τον αδικούμε -τον ΓΑΠ- μήπως όταν έλεγε λεφτά υπάρχουν, εννοούσε…. (αλήθεια τι  εννοούσε ;)

Ποιος είναι ο επισκέπτης -με το τζιν(;)-   ….ο κ. Πέτρος ο Λάμπρου ….του ΙΝΤΡΟΤΕ, της ΑΤΕ με τα Λαμπρόχαρτα, ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ ….αυτός που άρχισε -με τις «εντολές» Σημίτη- το ξήλωμα της Αγροτικής Τράπεζας ….και του οποίου το «καταστρεπτικό-αντεθνικό» έργο ….συνέχισαν οι κ.κ. Δ. Μηλιάκος ο «κουμπάρος» και Θ. Πανταλάκης ο «ξεπουπωλητής».  [διέλυσαν τον ένα και  μόνο οργανισμό που είχε η Χώρα για την αγροτική πίστη]

Ο ΓΑΠ είχε στήσει «τσαντίρι» για το νέο κόμμα του, επί της οδού Πειραιώς ….και μεταξύ των άλλων «πολιτικο-οικονομικών μουστερΙδων» να σου κι’ ο κ. Πέτρος ….όπου τον συνέλαβε ο φακός!

Όπως έλεγε ο Παππούς ο Αίσωπος ….»Συνὼν πονηροῖς ὅμοιος αὐτοῖς γενήσῃ» (ΣΗΜ. δεν γνωρίζω την μετάφραση)
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]
ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ:
http://www.protothema.gr/politics/article/439319/auto-einai-to-stratigeio-tou-kommatos-papandreou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.