Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΘΡΟ-ΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ…

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Χαιρετίζουν οι μετανάστες τη συζήτηση στη Βουλή για την ιθαγένεια, αλλά και πάλι δεν είναι ευχαριστημένοι!!! Για δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…


hellasforce.com

4 σχόλια:

  1. στην βουλη μονο ενα κομμα ειναι ελληνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πρωτη μου ερωτηση που θα εκανα σε αυτον τον Αραπη περιμενοντας μαζι του να ερθει το λεωφορειο στη σταση, ειναι να τον ρωτησω απο που ειναι. Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα περιμενω να μου πει οτι ειναι απο τα Αγραφα κι ουτε απο το Πολυνερι Τρικαλων. Η "ευτυχια" αυτου του Αραπη να θελει να γινει Ελλληνας, με την ιδια ευκολια που απαρνειται τη φυσικη του καταγωγη θα το κανει και για την Ελλαδα, οταν οι συνθηκες του ειναι καταλληλες.
    Ενας νομος τετοιας σημασιας δεν ειναι αποδεκτος απο την κοινωνια, παρα απο μερικους εμισθους βρικολακες, θα δημιουργησει περαιτερω προβλημα παρα θα λυσει.
    Μια εκπορνευμενη και προδοτικη ελιτ, θελει με το ζορι να ανατρεψει τα παντα και να αλλαξει τη φιλοσοφια της λογικης για να μας πεισει οτι ετσι εχουν τα πραγματα και οι διαφορες φωνες που ακουγονται εχουν ρατσιστικο και φασιστικο περιεχομενο, αλλα δεν κανουν τον κοπο να μας πουν, τι σημαιει ρατσιστης και τι φασιστας.
    Ο χρονος για ολους εσας τους προδοτες, αλλοι συνειδητα κι αλλοι ασυνειδητα μετραει αντιστροφα και σιγουρα θα δοσετε λογο ενωπιον της δικαιοσυνης για εσχατη προδοσια κατ΄εξακολουθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "ευτυχια" αυτου του Αφρικανου να θελει να γινει Ελλληνας, με την ιδια ευκολια που απαρνειται τη φυσικη του καταγωγη θα το κανει και για την Ελλαδα, οταν οι συνθηκες του ειναι καταλληλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.