Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Ο Άδωνις θα προσβάλει το δημοψήφισμα στα δικαστήρια-Χ. Θεοχάρης: Έχει ευθύνη ο Παυλόπουλος να μην δεχθεί το δημοψήφισμα


Ο Άδωνις θα προσβάλει το δημοψήφισμα στα δικαστήρια

Το Σύνταγμα απαγορεύει δημοψήφισμα για δημοσιονομικούς λόγους, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, και τόνισε ότι θα το προσβάλει στα δικαστήρια.

«Αν αυτό είναι το ερώτημα εγώ θα το προσβάλω στα δικαστήρια» είπε στο Mega ο κ. Γεωργιάδης, ενώ συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση αν χάσει θα πρέπει να παραιτηθεί.
tribune.gr
Χ. Θεοχάρης: Έχει ευθύνη ο Παυλόπουλος να μην δεχθεί το δημοψήφισμα
theocharisΓίνεται για δημοσιονομικούς λόγους και είναι αντισυνταγματικό, αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού.
Είναι ευθύνη του προέδρου της Δημοκρατίας να σταματήσει το δημοψήφισμα, που γίνεται για δημοσιονομικούς λόγους και είναι αντισυνταγματικό, επισημαίνει ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.
«Η ευθύνη του Συνταγματολόγου κ. Παυλόπουλου είναι τεράστια. Δεν θα πρέπει να αφήσει δημοσιονομικό ερώτημα να τεθεί σε ψηφοφορία».
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.