Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ισα δικαιώματα ζητούν οι Μουσουλμάνοι και στο Γερμανιστάν!

muslim

Για χρόνια, οι ισλαμικές κοινοτήτες στη Γερμανία αγωνίζονται για ισότητα με τις χριστιανικές εκκλησίες.
Ακόμη και αν έχουν ήδη επιτύχει πολλά, εξακολουθούν να πιέζουν, μέσω των Τούρκων Βουλευτών σε θέματα όπως την ταφή των νεκρών.
Στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, ζουν περίπου τέσσερα εκατομμύριαμουσουλμάνοι
Μπορουν να ασκούν τη θρησκεία τους ελεύθερα, χτίζουν τεμενών και να εορτάζουν τιςμουσουλμανικές γιορτές.

Μερικά δημόσια σχολεία, υπάρχουν με ισλαμική θρησκευτική διδασκαλία καθώς και πέντε πανεπιστήμια ιμάμηδων.
Παρ ‘όλα αυτά, οι Ισλαμιστές απαιτούν ακόμη περισσότερα για να γίνουν, όπως λένε, μέχρι το Ισλάμ είναι τελείως ίσο στη Γερμανία.
Ένα παράδειγμα της «έλλειψης ισότητας του Ισλάμ» είναι οι κηδείες.
Οι γερμανικοί κανόνες για τις κηδείες είναι «πολύ δύσκολο να συμβιβαστουν» με τα έθιμα της μουσουλμανικής θρησκείας.
Ακόμα, δεν υπάρχει κανένας ομοσπονδιακός κανονισμός που επιτρέπει στους Μουσουλμάνους να θάψουν τους νεκρούς τους σύμφωνα με τον ισλαμικό εθιμο στη Γερμανία!
Οι Ισλαμιστικές οργανώσεις, χρησιμοποιούν τα Ευρωπαϊκα κεκτημένα, όπως της ανεξιθρησκείας ωστε να επιβάλουν σιγά – σιγά την σαρία. Οταν είναι μειοψηφία, γιατί όπως βλέπουμε στο Ισλαμικό Κράτος, όταν είναι πλειοψηφία, επιβάλλουν την Σαρία με αποκεφαλισμούς. Αλλά οταν γίνουν πλειοψηφία, θα είναι αργά και για το Γερμανιστάν, αλλά και για όλη την Ευρωπη.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.