Σελίδες

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΕ ….

703891941113_0

Μετά την ιστορική πρωτιά του φιλοκουρδικού Λαικού Δημοκρατικού Κόμματος  (HDP) να μπεί στην Τουρκική Βουλή, ο Ερντογάν αρχίζει και καταλαβαίνει ότι η Αυτοκρατορία που του υπόσχονταν οι Δυτικοί και Ανατολικοί σύμμαχοί του  δεν ήταν παρά μια υπόσχεση για την υποστήριξή του στα τζιχαντιστικά μισθοφορικά στρατεύματα.

Όπως πολύ εύστοχα είχε αναλύσει την παγίδα στην οποία έπεσε ο Ερντογάν, Σύριος πολιτικός αναλυτής, η Δύση διατηρούσε πάντα την ασφαλιστική δικλείδα του κουρδικού. Τώρα σαν απατημένος σύζυγος ο Ερντογάν, κατηγορεί τη Δύση ότι αποσταθεροποίησε τη Συρία με την υποστήριξη των »τρομοκρατικών ομάδων» των Κούρδων , την ίδια στιγμή που βομβάρδιζαν τους Άραβες και Τουρκμένους.
Ο παθιασμένος λόγος του έγινε κατά την πρώτη εμφάνισή του μετά τις εκλογές. Κάλεσε όλα τα πολιτικά κόμματα να ενεργήσουν «υπεύθυνα» για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνασπισμού, αφού το ισλαμικό κόμμα του της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης  (AKP) έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις κάλπες στις 7 Ιουνίου.
«Η Δύση,  στοχεύει Άραβες και Τουρκμένους, και δυστυχώς παίρνει το μέρος  του PYD (πολιτική πτέρυγα του YPG) και του ΡΚΚ «, δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στο Εμπορικό Επιμελητήριο  της Άγκυρας . (Arabnews/rt) .
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.