Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ξεκίνησε το τουρκικό κονβόι της «αφθονίας» για «όλους» τους Μουσουλμάνους των Βαλκανίων

tyrkey

Τονίζουμε εδώ και πολύ καιρό στο pentapostagma.gr, ότι η Άγκυρα με  «όχημα» την  μουσουλμανική θρησκεία , προσπαθεί να «αλώσει» τα Βαλκάνια , παίζοντας πολύ καλά το «παιχνίδι» του «προστάτη» όλων των μουσουλμάνων. Στόχος της  τουρκικής  πολιτικής  και θρησκευτικής   ελίτ , είναι η δυτική Θράκη μας, η Βοσνία, η νότια Βουλγαρία, η  βόρειο Αλβανία , το Κόσοβο και η νότια Σερβία.
Θύματα στην προκειμένη περίπτωση όλοι οι  γηγενείς κάτοικοι, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα οι οποίοι μέσω εορτών, πανηγυριών και διαφόρων άλλων εκδηλώσεων καλούνται να « προσβλέπουν»  για όλα τα προβλήματα τους στην « μητέρα πατρίδα τους», δηλαδή την  Τουρκία .

Στην προκειμένη περίπτωση και  λόγω της  κρίσης  , τουρκικό κομβόι  ( με τρόφιμα)  θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη και θα διέλθει  από 9 διαφορετικές βαλκανικές χώρες( προφανώς θα έρθει και στην Ξάνθη και την Κομοτηνή) .!!!
Το αποκαλούμενο , σύμφωνα με άρθρο στην ιστοσελίδα της τουρκικής τηλεόρασης TRT,  και ως «κομβόι της αφθονίας»,  με αφορμή  το Ραμαζάνι  θα αναχωρήσει σήμερα  από την Κωνσταντινούπολη  με προορισμό τα Βαλκάνια. Φέτος η διοργάνωση  πραγματοποιείται  για 11η φορά με αφορμή την εορτή του  Ραμαζανοιύ  των μουσουλμάνων στα Βαλκάνια.
Το κομβόι  θα διανύσει απόσταση 5 χιλιάδων χιλιόμετρων, και στις στάσεις που θα κάνει  θα ετοιμάσει ειδικό γεύμα σε 1 εκατομμύρια μουσουλμάνους στα Βαλκάνια.!!!
Προβλέπεται σύμφωνα με το άρθρο, ότι κατά την διάρκεια   του ραμαζανιού,  το τουρκικό  Κονβόι να σταματήσει  σε 9 διαφορετικές χώρες και σε 19 διαφορετικές πόλεις στα Βαλκάνια, προετοιμάζοντας  κάθε βράδυ τα  ειδικά γεύματα δωρεάν φυσικά!!.
Το  τουρκικό κομβόι της «αφθονίας» θα αποτελείται από 4  μεγάλα φορτηγά, 2 λεωφορεία, 4 μίνι-μπας και θα απαρτίζεται  από 80 άτομα, όλοι εθελοντές.
Η όλη προσπάθεια προσφοράς τροφίμων  δωρεάν σε ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους στα Βαλκάνια, αποτελεί μία πρώτης τάξεως προπαγάνδα για την Τουρκία. Σιγά –σιγά , μέρα με την ημέρα , η τουρκική επίσημη παρουσία στην περιοχή αυτή θα διευρύνει  την τουρκική επιρροή και τους συμμάχους της Άγκυρας. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει μόνο ένα ερώτημα. Θα δεχόταν η Τουρκία μία ανάλογη κίνηση για τους χριστιανούς, ή κάποια άλλη θρησκεία εντός  της επικράτειας της;
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.