Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κορυφαίος σιωνιστής βασάνιζε και βίαζε παιδιά ακόμα και εντός κοινοβουλίου!


lord_janner

Ο Λόρδος Janner του Braunstone κατηγορήθηκε, υπό κοινοβουλευτικό προνόμιο, ότι «κακοποιεί παιδιά κατ’ εξακολούθηση» και ότι επιτίθετο σεξουαλικά σε παιδιά στο παλάτι του Westminster!

Ο βουλευτής των Εργατικών Rochdale Simon Danczuk χρησιμοποίησε το κοινοβουλευτικό προνόμιο, σύμφωνα με το οποίο οι βουλευτές απαλλάσσονται από τις νομικές συνέπειες των αποφάσεων δυσφημιστικών δηλώσεων, για να κατηγορήσει τον 86χρονο για «κακοποίηση», «βιασμό» και «βασανισμό» παιδιών.
Ο Danczuk δήλωσε ότι η αστυνομία είναι απογοητευμένη από την αδυναμία της να ασκήσει δίωξη στον Janner.
Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) αποκάλυψε τον Απρίλιο επαρκή αποδεικτικά στοιχεία που είχαν ανακαλυφθεί για τη δίωξη του Janner με 22 ξεχωριστές κατηγορίες για παιδεραστία που αφορούν την περίοδο μεταξύ 1969 και 1988.
Αποφάσισε, ωστόσο, ότι οJanner δεν ήταν ικανός να προσαχθεί σε δίκη, επειδή πάσχει από οξεία μορφή της νόσου Αλτσχάιμερ.
Ο πρώην βουλευτής αρνιόταν πάντα οποιαδήποτε κατηγορία ενώ και η οικογένειά του επιμένει ότι είναι «εντελώς αθώος» των καταγγελλόμενων εγκλημάτων.
Μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων κατά τη διάρκεια μιας συνόδου της CPS, ο Danzcuk είπε, «Έχω συναντηθεί με την αστυνομία του Leicestershire και συζητήσαμε τις καταγγελίες λεπτομερώς. Παιδιά κακοποιούνται, βιάζονται και βασανίζονται – κάποια σε αυτό το κτήριο στο οποίο τώρα καθόμαστε.
«Αν ο Λόρδος Janner είναι πραγματικά πολύ άρρωστος για να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη, τότε γιατί τα δικαστήρια να μην το αποδείξουν αυτό με μια κατάλληλη διαδικασία; Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες που καθυστερούν. Για παράδειγμα, γιατί ακόμα επισκέπτεται το Κοινοβούλιο στις επίσημες επισκέψεις αφού κρίθηκε ανίκανος να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη», πρόσθεσε.
Ο Danczuk είπε ότι οι συνολικές κατηγορίες κατά του Janner περιλάμβαναν 14 απρεπείς επιθέσεις σε ένα αρσενικό κάτω από την ηλικία των 16 ετών, τέσσερις κατηγορίες απρέπειας με ένα αρσενικό κάτω των 16 ετών, δύο κατηγορίες απρέπειας και δύο ακόμη κατηγορίες απρέπειας.
Είχε ανασταλεί το 1997, αφότου το CPS προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του.
Η Διευθύντρια της Εισαγγελίας Alison Saunders μπήκε στο στόχαστρο, αφότου ανακοινώθηκε ότι το CPS δεν θα ασκήσει δίωξη κατά του πρώην βουλευτή, λόγω της κατάστασης της υγείας του.
Ο Janner τελευταία φορά μίλησε στη Βουλή των Λόρδων το 2013, μετά τη διάγνωση με τη νόσο Αλτσχάιμερ το 2009
Ο Sir Keir Starmer, πρώην επικεφαλής της ποινικής δίωξης και νεοεκλεχθής βουλευτής του Εργατικού κόμματος, υπερασπίστηκε τη Saunders, λέγοντας, «η απόφαση δεν ήταν μια εύκολη απόφαση.»
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.