Σελίδες

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Εμφύλιος Βετεράνων εναντίων Χίλαρι για την ανοχή στο ISIS ! #NoHillary


CGYmMmPWwAAsu2N

ENGLISH
Πραγματικό εμφύλιο έχει ξεσηκώσει η πρωτοφανής ανοχή των ΗΠΑ, λόγω της Χιλαρι Κλιντον, απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος.
Οι Βετεράνοι των δυο πολέμων του Κόλπου κατά του Ιρακ, αλλά και τραυματίες από το πόλεμο κατά της Al-Qaeda, στο Αφγανιστάν και σε άλλα μέρη του κόσμου είναι εξοργισμένοι με την Χίλαρι Κλίντον, η οποία αφήνει το ISIS να διογκωθεί, θέλοντας πρώτα πέσει ο Ασαντ από το Ισλαμικό Κράτος και μετά να επέμβουν οι Αμερικανικές δυνάμεις!

Ομως σε περίπτωση που ηττηθεί ο Ασαντ στην Συρία, το ISIS θα είναι τόσο ισχυρό που δεν θα μπορεί πια να περιοριστεί στην Συρία.
Το σκεπτικό της Χίλαρι, όπως φαίνεται από email που διέρρευσαν στον Τύπο, είναι να επαναληφθεί μια «επαναστάση» σαν αυτή που έριξε το καθεστώς Καντάφι στην Λιβύη, ωστε μετά να μπουν στην Συρία οι εταιρίες συμφερόντων του Ιδρύματος Κλίντον.
Ομως οι «αντικαθεστωτικοί» αυτή την φορά, είναι οι ακραίοι Ισλαμιστές που υπηρετούσαν τον Σαντάμ Χουσεϊν!
Δηλαδή σκοτώθηκαν χιλιάδες Αμερικανοί στρατιώτες στο πόλεμο κατά του Σαντάμ και τώρα τους αφήνουν να σφάζουν ανεξέλεγκτοι τους Ιρακινούς, του Σύριους και τους Κούρδους που πριν είχαν απελευθερώσει!
Η εκστρατεία των Βετεράνων έχει τον τίτλο #StopHillary2016 και μπορείτε να τους βρείτε στο facebook
Hillary-Clinton-NoHillary-Veterans (4)
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.