Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Συνάντηση ΥΠΕΞ Συρίας και Πούτιν στη Μόσχα/Yπόσχεση Πούτιν ότι θα βοηθάει τη Συρία και σχέδιο για νέα αντιτρομοκρατική συμμαχία…….


Встреча с Министром иностранных дел Сирийской Арабской Республики Валидом Муаллемом.
O σύριος YΠΕΞ κ.Walid Mouallem δήλωσε σήμερα από τη Μόσχα όπου βρίσκεται για διμερείς συναντήσεις ότι δέχεθηκε διαβεβαιώσεις από τον ρώσο πρόεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν ότι η χώρα του θα συνεχίσει να βοηθάει τη Συρία ακόμη και στρατιωτικά.

«Έγινα αποδέκτης της υπόσχεσης του προέδρου Πούτιν ότι θα υποστηρίξει τη Συρία πολιτικά οικονομικά και στρατιωτικά «.Την δήλωση αυτή έκανε ο επικεφαλής της συριακής διπλωματία τη Δευτέρα σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Sergueï Lavrov στη Μόσχα μετά από τη συνάντησή του με τον Πούτιν. Figaro sanaΟ Πούτιν μετά τη συνάντηση του με τον Mouallem, διαβεβαίωσε επίσης ότι η χώρα του θα συνεχίσει αντιστέκεται στο πλευρό της συριακής κυβέρνησης.В ходе встречи с Министром иностранных дел Сирийской Арабской Республики Валидом Муаллемом.
Είμαστε πεπεισμένος ότι στο τέλος ο συριακός λαός θα είναι νικητής.Και η πολιτική μας που προσβλέπει στην υποστήριξη της Συρίας όπως και στην υποστήριξη των σύριων κυβερνώντων και του συριακού λαού θα παραμείνει απαράλλαχτη  διαβεβαίωσε ο ρώσος πρόεδρος.Ο ίδιος συζήτησε τη πιθανότητα να δομηθεί μια νέα διεθνής συμμαχία για να πολεμηθεί η τρομοκρατία και κυρίως η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.Министр иностранных дел Сирийской Арабской Республики Валид Муаллем.
Αν οι σύριοι διευεθύνοντες θεωρούν την ιδέα μιας συμμαχίας αποδεκτή και πιθανή θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να σας υποστηρίξουμε.Θα χρησιμοποιήσουμε τις σχέσεις μας με όλες τις χώρες της περιοχής που είναι καλές και θα επιχειρήσουμε με κάθε τίμημα να δημιουργήσουμε μια τέτοια συμμαχία δήλωσε ο Πούτιν.Σύμφωνα με τον ίδιο για να πολεμηθεί η τρομοκρατία θα πρέπει όλες οι χώρες της περιοχής να ενώσουν τις προσπάθειές τους.В ходе встречи с Министром иностранных дел Сирийской Арабской Республики Валидом Муаллемом.
Όλες οι επαφές μας με τις χώρες αυτής της περιοχής δείχνουν ότι καθώς πρόκειται να πολεμήσουμε το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος ο καθένας είναι έτοιμος να πολεμήσει αυτό το κακό. Αυτό ισχύει για Τουρκία ,Ιορδανία και Σ.Αραβία.Αλλά ο Mouallem έδιεξε σκεπτικός. Ξέρω είπε ότι ο Πούτιν είναι ένας άνθρωπος που κάνει θαύματα αλλά μαι συμμαχία με Σ.Αραβία,Τουρκία Κατάρ ή ΗΠΑ απαιτεί ένα μεγάλο θαύμα είπε με χιούμορ ο σύριος υπουργός.С Министром иностранных дел Сирийской Арабской Республики Валидом Муаллемом.
Πώς αυτές οι χώρες που εμψύχωσαν και χρηματοδότησαν την τρομοκρατία μπορούν να γίνουν σύμμαχοι εναντίον της τρομοκρατίας ; H συριακή κυβέρνηση και όχι μόνο κατηγορεί αυτές τις χώρες ότι χρηματοδοτούν τους αντάρτες που αυτή μάχεται εδώ και 4 χρόνια….. Ο ρώσος πρόεδρος σεν αμέλησε στο τέλος να ζητήσει από τον σύριο διπλωμάτη να μεταφέρει τις ακλύτερες ευχές του στον πρόεδρο Άσαντ(AFP / 29 .6. 2015 kremlin.ru)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.