Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΤΟ 2016 ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ


Kosovo-nezavisnost

O Υπουργός του Κοσσυφοπεδίου για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση, Μπεκίμ Collaku δήλωσε ότι το επόμενο έτος «oι πολίτες του Κοσσυφοπεδίου θα μετακινούνται ελεύθερα στις χώρες της ΕΕ,« αναφέρει η  Gazeta Express.

Η υπογραφή της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης αναμένεται να λάβει χώρα αυτό το καλοκαίρι, η οποία θα καθορίσει το πρώτο βήμα προς την ένταξη του ψευδοκράτους στην ΕΕ.
Το επόμενο έτος, οι πολίτες του Κοσσυφοπεδίου θα απολαμβάνουν την ελευθερία κινήσεων, χωρίς βίζα, στη ζώνη Σένγκεν, δήλωσε ο υπουργός Collaku.
Σύμφωνα με Collaku, η υπογραφή της SAA θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό το Κοσσυφοπέδιο, με την αύξηση των ξένων επενδύσεων, δεδομένου ότι μεγάλοι επενδυτές δεν βλέπουν με τον ίδιο τρόπο σε μια χώρα που δεν έχει καμία σχέση με την ΕΕ και μια χώρα που εφαρμόζει την SAA. (Gazeta Express 22/7/15)
Ουσιαστικά θα απολαμβάνουν την μια από τις 4 ελευθερίες της Συνθήκης του Μάαστριχτ αυτής της ελεύθερης διακίνησης πολιτών.
Οι κοσοβάροι δεν είναι αποσχιστές είναι αποδεκτοί από την διεθνή κοινότητα και μάλιστρα μπαίνουν σε τροχιά ένταξης στην ΕΕ.Οι νεορώσοι όπως αυτοαποκαλούνται κι αυτοκαθορίζονται στο Ντονμπάς για την ΕΕ και τις ΗΠΑ είναι μιάσματα που χρήζουν κτηνώδους αντιμετώπισης και αντιμετωπίζονται με γενοκτονία και μαζικές εθνοτικές εκκαθαρίσεις.Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.