Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Οι Ρώσοι Μεταδίδουν: «Νίκη του ΟΧΙ με Βεβαιότητα…» – 7-8% η Διαφορά…


ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ


Την Κυριακή, οι Έλληνες ψηφοφόροι λαμβάνουν μέρος σε δημοψήφισμα για να καθοριστεί αν η Ελλάδα θα πρέπει να αποδεχθεί το προτεινόμενο από τους δανειστές σχέδιο διάσωσης, που προβλέπει σοβαρές περικοπές δαπανών και αυξήσεις φόρων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Sputnik, η πλειοψηφία των Ελλήνων ψήφισε ενάντια στην πρόταση των δανειστών, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.
tweet  Paul Mason
Σύμφωνα με μία από τις δημοσκοπήσεις που λαμβάνονται από το RIA Novosti, το «Όχι» οδηγεί με ένα περιθώριο 7-8 τοις εκατό. Μια άλλη δημοσκόπηση δείχνει ότι το περιθώριο ανέρχεται σε 4 τοις εκατό.
Ωστόσο, το δημοψήφισμα είναι σε εξέλιξη και οι προτιμήσεις των ανθρώπων μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
«Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα για τη νίκη του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα» ανάφερε η πηγή που έδωσε τα δεδομένα στο πρακτορείο RIA Novosti.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.