Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ξεκινά και Επίσημα η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας – Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια


Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια από τη Βουλή

Προάγγελος του Μνημονίου-Θανάτου… Ψηφίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, το οποίο εγκαινιάζει και επίσημα πλέον την έναρξη τηςισλαμοποίησης της Ελλάδας… Κατά τα άλλα η χρεοκοπία θα καταστρέψει τη χώρα…

ΠΟΙΟ GREXIT; – ΣΤΟΧΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια στη Βουλή μετά και την ονομαστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε.
Συγκεκριμένα, όλα τα άρθρα που μπήκαν σε ψηφοφορία (μετά από αίτημα της Χρυσής Αυγής) ψηφίστηκαν από το Σώμα (συνολικά ψήφισαν 263 βουλευτές) παρά το γεγονός ότι το συγκυβερνών κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καταψήφισε τις ρυθμίσεις.
Ειδικότερα:
Στο άρθρο 1: 179 βουλευτές ψήφισαν «ναι» και 84 «όχι»
Στο άρθρο 7: 232 βουλευτές ψήφισαν «ναι» και 31 «όχι»
Στο άρθρο 8: 179 βουλευτές ψήφισαν «ναι» και 84 «όχι»
Στο άρθρο 10: 179 βουλευτές ψήφισαν «ναι» και 84 «όχι»
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.