Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η Ε.Ε. ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ


ΠΟΡΟΣΈΝΚΟ
Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Valeriy Chaliy, δήλωσε ότι η Ουκρανία λαμβάνει ήδη τα θανατηφόρα όπλα από τους Ευρωπαίους εταίρους της (RIA Novosti).

«Έχουμε παραλάβει τα όπλα, συμπεριλαμβανομένων των θανατηφόρων, και κανείς δεν μπορεί να τα απαγορεύσει στο κυρίαρχο κράτος της Ουκρανίας . Είναι αλήθεια ότι δεν είναι δεοντολογικό να πούμε στο κοινό ποιές χώρες μας τα έδωσαν, αλλά είναι πάνω από μια ντουζίνα μόνο στην Ευρώπη «, δήλωσε ο Ουκρανός πρέσβης τονίζοντας τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ της Ουκρανίας και των αναπτυσσόμενων ευρωπαϊκών χωρών .
Ανέφερε επίσης ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ιδέα για παροχή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία  «υποστηρίζεται ευρέως.»
Τον περασμένο Μάρτιο, ο Poroshenko είχε δηλώσει ότι η Ε.Ε. ήρε το εμπάργκο για την παράδοση των όπλων στην Ουκρανία. «Αν η νέα κλιμάκωση της επιθετικότητας εναντίον της Ουκρανίας ξεκινήσει, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε αμέσως θανατηφόρα όπλα, και ένα νέο κύμα κυρώσεων εναντίον του επιτιθέμενου.»
Επίσημα οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφεύγουν να παραδεχθούν την παροχή θανατηφόρων όπλων προς την Ουκρανία, και επιβεβαιώνουν μόνο  την παροχή τεχνικής και στρατιωτικής βοήθειας αλλά και στρατιωτικούς συμβούλους.
Ο Πρέσβης της Ουκρανίας επιβεβαίωσε ότι η χώρα του έχει παραλάβει από τις ΗΠΑ συστήματα διαστημικής αναγνώρισης δεδομένων, εξοπλισμούς τηλεπικοινωνίας, νυχτερινής όρασης , ιατρικό εξοπλισμό, ραντάρ, τεθωρακισμένα μάχης, συστήματα εξουδετέρωσης  ναρκών …
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.