Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πικρή ελληνική αλήθεια και μάλιστα από ένα Γερμανό! Η Γερμανία του 1953 όταν της χαρίστηκε το χρέος και η Ελλάδα του 2015 όταν δεν της χαρίζεται το χρέος.

Ανάμεσα στις χώρες που τότε χαριστήκαν στην Γερμάνια ήταν κύριε Σόιμπλε και η μικρή και καταπονημένη από τον πόλεμο Ελλάδα.
Η αλήθεια αυτή αποκτά ξεχωριστή αξία όταν λέγετε δημόσια από ένα Γερμανό σε ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια.
Σε μια Γερμανία που η ηγεσία της ξεχνά το παρελθόν της και ακόμα δεν αναγνωρίζει τις πολεμικές αποζημιώσεις που χρωστά στην χώρα μας και το χειρότερο, προπαγανδίζει στον γερμανικό λαό ότι οι Έλληνες είναι απατεώνες και κλεφτές, υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.