Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Οι τουρκοι προστατεύουν τους «υπερπατριώτες» πρεζεμπορους συνεργούς τους – δολοφονία μάρτυρα για το πλοίο της ηρωΐνης!




Ακόμα ένας από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor 1» έχασε τη ζωή του, και μάλιστα πριν από τρεις μήνες, όπως πληροφορήθηκαν πρόσφατα οι ελληνικές Αρχές.
Μετά τον Τούρκο παραπληγικό, ο οποίος κρατούνταν στις Φυλακές Κορυδαλλού για την εμπλοκή του στην υπόθεση και εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, νεκρός αποδεικνύεται ότι είναι ακόμα ένας καταζητούμενος, που δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, πριν προλάβει να… ανοίξει το στόμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές Αρχές πρόσφατα ζήτησαν ενημέρωση από τις αντίστοιχες τουρκικές για έναν Ιρανό με το όνομα Αχμέντ Σα…, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για την υπόθεση του «Noor 1», ωστόσο είχε καταφέρει να διαφύγει όταν έγιναν οι συλλήψεις στην Ελλάδα.
Οι Ελληνες αστυνομικοί με έκπληξη πληροφορήθηκαν από τον σύνδεσμό τους στην τουρκική αστυνομία ότι ο άνθρωπος που έψαχναν είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου τρεις μήνες και είχε βρεθεί νεκρός σε κακόφημο ξενοδοχείο της Πόλης! Ο Ιρανός καταζητούμενος είχε στενές σχέσεις με συμπατριώτη του ο οποίος κρατείται στις ελληνικές φυλακές και φέρεται ότι είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να επιβλέπει τη φόρτωση του φορτίου με τα ναρκωτικά στο «Noor 1» στα ανοιχτά της θάλασσας του Ομάν.
Ο Σα… φέρεται ότι είχε στενές σχέσεις και με τον προφυλακισμένο Ελληνα, που είχε δώσει εντολή στον Ινδό καπετάνιο του δεξαμενόπλοιου να φορτώσει νύχτα στα ανοιχτά του Ομάν «κάποια πράγματα», τα οποία μετέφερε άλλος Ιρανός φίλος του! Τις ημέρες που το δεξαμενόπλοιο είχε δέσει στην Ελευσίνα, ο Αχμέντ Σα… διέμενε σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο των Αθηνών. Οταν εξαρθρώθηκε το καρτέλ, βρήκε καταφύγιο στην Τουρκία με τη βοήθεια της τοπικής μαφίας.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.