Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο Ελληνικός Λαός ψήφισε ΟΧΙ σε ΟΛΑ;


vardakas

Σε αντίθεση με τους μνημονιολάγνους βουλευτές που κραύγαζαν τα τελευταία πέντε χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ΝΑΙ σε ΟΛΑ και πολλές φορές δήλωναν και αδιάβαστοι.
Πήγαν να μας στήσουν παγίδα και έπεσαν μέσα στην παγίδα οι ίδιοι.
Η παγίδα τους ήταν η συντριπτική διαφορά του ΟΧΙ για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.
Και εξηγούμαστε…

Το ΟΧΙ δεν ανήκει στον Σύριζα, ούτε στους ΑΝΕΛ, ούτε στην Χρυσή Αυγή, ούτε σε κανένα άλλο πολιτικό σχεδιασμό.
Η μεγάλη διαφορά του ΟΧΙ τρόμαξε τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του γιατί γνωρίζουν ότι αυτό ταυτίσθηκε με την μεγάλη ΟΡΓΗ του Ελληνικού Λαού για τα εις βάρος του τεκταινόμενα από την σημερινή Ευρώπη των τοκογλύφων.
Το ΟΧΙ ήταν ξεκάθαρο δίχως διλλήματα και υποσημειώσεις.
Τόσο πολλοί τρόμαξαν οι ξένοι που λένε μια αλήθεια για να απαξιώσουν το ¨ηγεμονικό ΟΧΙ¨ του εξαθλιωμένου Έλληνα πολίτη.
¨ ο Ελληνικός Λαός ψήφισε με αναφορά μια συμφωνία –σχέδιο εκ μέρους της συγκυβέρνησης που ποτέ δεν τέθηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων¨ λένε… ας τους λοιπόν να λένε.
Δηλ . για αυτούς δεν ισχύει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ας κρατήσουν μόνο το ΟΧΙ σκέτο-νέτο.
Αυτό δηλώνουν σήμερα …
¨ Merkel: Υπήρξε σαφές ΟΧΙ στο μνημόνιο¨ ¨Η αλληλεγγύη και η ανάληψη ευθυνών σε εθνικό επίπεδο θα μας οδηγήσουν σε νέα κατεύθυνση¨
Οργή Juncker – Απαράδεκτο να αποκαλούμαστε τρομοκράτες – Ο Τσίπρας να μας εξηγήσει τι σημαίνει το ΟΧΙ των Ελλήνων
Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περίμενε αυτή την διαφορά.
Ακριβώς γιατί αυτό το συντριπτικό ΟΧΙ από το βράδυ της 5 Ιουλίου του 2015 τους έγινε ¨θηλιά¨ γύρω από το πολιτικό τους κολάρο .
Τι σημαίνει αυτό;
Αφήστε τις φλυαρίες και τις καθυστερήσεις και ανασκουμπωθείτε να δουλέψετε για την εξαθλιωμένη Ελλάδα και όχι για τις ονειρώδεις προσδοκίες που τρέφεται ιδεολογικά για την φανταστική Ευρώπη που επαγγέλλεστε , λες και δεν γνωρίζατε τόσα χρόνια σε ποια Ευρώπη τοκογλυφικών μηχανισμών ζείτε;
Αν αγνοήσετε το ¨ηγεμονικό ΟΧΙ¨ του Λαού ή το φέρεται στα μέτρα σας θα έχετε σε λίγες μέρες την εξέλιξη της ΝΔ , του Πασοκ και των άλλην δημοκρατικών δυνάμεων της ¨πονεμένης μεταπολίτευσης¨.
Τις προηγούμενες μέρες κάποιοι φώναζαν ότι το δημοψήφισμα ήταν παγίδα και δεν θα έπρεπε να συμμετάσχουμε σε αυτό.
Δηλ. πέρα από την προπαγάνδα των ΜΜΕ είχαμε και συνανθρώπους μας που έβλεπαν την ¨φάκα¨, ακριβώς γιατί πίστευαν ότι η διαφορά του ΝΑΙ και του ΟΧΙ θα ήταν μικρή και φυσικά διαχειρίσιμη από τα κόμματα της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης ή από την ίδια την ΕΕ.
Τώρα όμως έγινε πολιτικός ΣΕΙΣΜΟΣ και η Ευρώπη των τοκογλύφων μόνο συντρίμμια από εδώ και πέρα θα μαζεύει .. πόσο μάλλον να αναγκάζει τους Λαούς της να υπογράφουν κατάπτυστες συμφωνίες.
Μας ετοιμάζουν για πλάνα ανθρωπιστικές κρίσης αυτοί που εδώ και πολύ καιρό υποφέρουν από τις συνέπειες της πνευματικής κρίσης κατά το ¨ τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος εστίν¨.
Μαζί με το συντριπτικό ΟΧΙ ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός φώναξε και ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πολύπλοκη αμαρτία της σημερινής Ευρώπης για αυτό και δικαιούται να έχει το ΕΛΕΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ στην μπόρα που πάει να ξεσπάσει στα σύγχρονα ¨Σόδομα και Γόμορρα¨ της παγκοσμιοποίησης.
Κάποιοι έπεσαν ήδη μέσα στην παγίδα της συγκλονιστικής διαφοράς του ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΧΙ, κάποιοι ετοιμάζονται εντός των προσεχών ημερών να πέσουν.
Ας γνωρίζουμε ότι μετά τα Μεγάλα ΟΧΙ της Ελλάδος πάντα έρχεται ο πόνος εκ μέρους των εχθρών και των φίλων της.
Αυτή την φορά μπορεί να έρθει λίγος πόνος αλλά με τελειωτική εξιλέωση και αναγέννηση της ΕΛΠΙΔΑΣ να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας καλύτερες μέρες δίχως τα σκουλήκια που μας κατέτρωγαν τα σπλάχνα τόσα χρόνια.
ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ …
Η Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.