Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Εάν κυρία Βαλαβάνη προδώσετε τον τίμιο Έλληνα που κράτησε τα λεφτά του εδώ παρά την τρομοκρατία, ετοιμάστε ελικόπτερα.




ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Εδώ και πέντε μήνες επιτρέπατε την εκροή χρήματος στην Ελβετία.
Αφήσατε ανέγγιχτη την λίστα Νικολούδη που περιέχει μεταξύ άλλων, όλα τα ελληνόφωνα λαμόγια που ενώ ο Παπανδρέου διαβεβαίωνε πως «λεφτά υπάρχουν», το στενό του περιβάλλον γνωρίζοντας τι ετοιμάζει, έβγαζε λεφτά στην Ελβετία.

Έχουμε ζητήσει εδώ και μήνες να επιβληθεί ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ φορολόγηση των εμβασμάτων εξωτερικού, πράγμα που όχι μόνον θα γέμιζε τα κρατικά ταμεία αλλά θα έκανε και αχρείαστα τα Capital Controls.
Μεσα λοιπόν σε αυτόν τον ορυμαγδό της τρομοκρατίας και της λαμογιάς, υπήρξαν εκατομμύρια έντιμοι Έλληνες πατριώτες, που κράτησαν τα όποια χρήματα τους εδώ. Ήταν οι ίδιοι που έδωσαν το συντριπτικό ΟΧΙ σημερα.
Εάν λοιπόν τολμήσετε να αγγίξετε έστω και ένα ευρώ από αυτά τα χρήματα, είτε μέσω κουρέματος, είτε μέσω μετατροπής σε διπλό νόμισμα και άλλες πονηριές…
…την στιγμή μάλιστα που αφήνετε τους εξαγωγείς καταθέσεων ανενόχλητους, θα φύγετε με ελικόπτερο.
Αληθεια κυρία Βαλαβάνη, τα λεφτά από το εξωτερικό τα έχετε επαναπατρίσει; Ή παριστάνετε την υπουργό ενώ έχετε τα λεφτά σας έξω;
Μιλάμε για τα 563,000 ευρώ και τις 360,000 λίρες Αγγλίας που διατηρούσατε στο εξωτερικό εώς την υπουργοποίηση σας.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.