Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ…ΜΜΕ! Τώρα δείχνουν τις ΦΩΤΟ από το σεισμό της Τουρκίας για ελληνικές!


Και το ΑΙΣΧΟΣ συνεχίζεται! Τώρα δείχνουν τις ΦΩΤΟ από το σεισμό της Τουρκίας για ελληνικές!

Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191
1.  Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν  ανησυχίες  ή  φόβο  στους  πολίτες  ή  να ταράξουν  τη  δημόσια  πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας  ή  να  επιφέρουν διαταραχή  στις  διεθνείς  σχέσεις  της  χώρας.   Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται  τουλάχιστον  σε φυλάκιση  έξι  μηνών  και  σε  χρηματική  ποινή  τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών  δραχμών.

2.  Όποιος  από  αμέλεια  γίνεται  υπαίτιος  κάποιας  από  τις πράξεις  της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
Μετά τις φωτογραφίες από τη Βραζιλία στο Mega και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που πλασάρουν φωτογραφίες από το συλλαλητήριο του ΟΧΙ σαν να ήταν του ΝΑΙ
έφτασαν να χρησιμοποιούν και μια την πιο εμβληματική εικόνα του σεισμού του 1999 στην Τουρκία για να στηρίξουν τις θέσεις των δανειστών.
CI0V6VeWwAALUL5
miliet
info-war.gr
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.