Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κύριοι Της Κυβέρνησης Αποτύχατε Παταγωδώς. Σε Έξι Μήνες Διακυβέρνησης Δεν Καταφέρατε Να Πηδήσει Ούτε Ένας Από Το Παράθυρό Του!



Ανατριχιαστικά οργισμένη η φωνή του τηλεθεατή που έκανε παρέμβαση στο τηλεοπτικό κανάλι blue sky, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου "Παρεμβάσεις".(δείτε το βίντεο)

Σε ελάχιστο χρόνο, λιγότερο των δυο λεπτών, ξεδίπλωσε μια πραγματικότητα με τόσο γνήσιο αυθεντικό, τρόπο που δύσκολα ακόμα και ένας στρατευμένος στα λαϊκά...
συμφέροντα διανοούμενος θα μπορούσε γραπτά να απεικονίσει την κατάσταση που περιέγραψε αυτός ο πολίτης της τάξης μας.
Αυτό το πηγαίο κατηγορώ στην δεξιά που σήμερα παρουσιάζεται εκφραστής της "ευρωπαϊκής προοπτικής", αν είχε καλούς επικοινωνιολόγους η κυβέρνηση θα έπρεπε να το κάνει τηλεοπτικό σποτάκι στην προσπάθεια της να επικρατήσει το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής.
 To βίντεο είναι από το κανάλι ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

epirus-ellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.