Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΥΣ… ΣΟΥΛΤΣ, MEGA, ANTENA, SKY ΚΑΙ ΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ… ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΧΙ


CIgw9ImWsAEkhrk

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ειλικρινά δεν θα μπορούσε να βρει καλλίτερους υποστηρικτές η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ Τσίπρας καθώς και η εκστρατεία υπέρ του ΟΧΙ, από τις ωμές απειλητικές παρεμβάσεις ξένων παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απειλούσαν κάθε μέρα να κάψουν την Ελλάδα αν τολμούσε να ψηφήσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα!

Ειλικρινά δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο υποστηρικτή η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ Τσίπρας από τα ελληνόφωνα κανάλια που επί μια ολόκληρη εβδομάδα προσπαθούσαν με κάθε μέσο, απειλές, παραπληροφόρηση, τρομοκρατία, να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό να υπερψηφίσει το ΝΑΙ για να… σώσουν τα υπέρογκα χρέη τους προς το ελληνικό δημόσιο!
Ειλικρινά τέλος δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερους υποστηρικτές η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ Τσίπρας, από τα πολιτικά βαμπίρ, τους πρώην πρωθυπουργούς που κατέστρεψαν την χώρα, που η παρουσία τους ταυτίζεται με ότι χειρότερο έχει συμβεί στην σύγχρονη ελληνική ιστορία και που παρενέβησαν με θορυβώδη τρόπο για να πείσουν τους Έλληνες να ψηφήσουν ΝΑΙ!
Μετά από όλα αυτά τι περίμεναν ;
Όλοι αυτοί συνέβαλλαν τα μέγιστα για να υπερψηφιστεί το ιστορικό ΟΧΙ. Βέβαια κανείς και πολύ περισσότερο οι δημοσκόποι της συμφοράς δεν περίμενε το ποσοστό υπέρ του ΟΧΙ να ήταν τόσο υψηλό!
Όλοι πήραν το μάθημα τους και η Ελλάς έγραψε για άλλη μια φορά παγκόσμια ιστορία.!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.