Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Τηλεθεάτρια ξεφτιλίζει on air την Τατιάνα Στεφανίδου: ΟΧΙ σε εσένα, ΟΧΙ στην Τρέμη, ΟΧΙ στη Μανωλίδου, ΟΧΙ στον Σόιμπλε! (βίντεο)

icemax_620_009cd7a45fbbc23e5225e275fbb9afa8

Αποστομωτική απάντηση στα παπαγαλάκια που τόσες μέρες δουλεύουν διπλοβάρδιες, προκειμένου να μας πείσουν για την επερχόμενη καταστροφή σε περίπτωση που ψηφίσουμε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, έδωσε μία τηλεθεάτρια, η οποία βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Μία» και ξεφτίλισε όχι μόνο την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά και όλους εκείνους που εργάζονται άοκνα για το σύστημα της διαπλοκής.
Η Τατιάνα δεν περίμενε ότι θα την πατούσε, αλλά όταν η τηλεθεάτρια άρχισε πλέον να την στολίζει ήταν αργά.
Το μόνο που έκανε η δήθεν δημοσιογράφος ήταν να παρακολουθεί με ειρωνεία τα όσα έλεγε η αγανακτισμένη γυναίκα.
«Εσείς αυτή τη βδομάδα πιστεύετε ότι κάνετε σωστή ενημέρωση στον πολίτη σε σχέση με το δημοψήφισμα; Είστε αντικειμενικοί σαν εκπομπή 3 ώρες την ημέρα επί πέντε μέρες την εβδομάδα;» της είπε και συνέχισε: «Δηλαδή 15 ώρες την εβδομάδα ακούμε «Ναι». «Ναι, Ναι, Ναι, Ναι…» Πιστεύετε λοιπόν εσείς, η δικιά σας εκπομπή , πιστεύετε ότι είστε αντικειμενικοί: Οτι εκπροσωπείτε εμένα που έχω δύο παιδιά, και είμαι Ελληνίδα πιστεύετε ότι με αντιπροσωπεύετε με τη γνώμη σας; Καλώ όλες τις μανάδες , τις ελληνίδες μανάδες την Κυριακή να ψηφίσουν όχι. Γιατί εσείς δεν είστε μια Ελληνίδα μάνα που μας αντιπροσωπεύει. Είστε μια μάνα που στέλνει τα παιδιά της στο Κολλέγιο Αθηνών. Έχετε 20 χρόνια εργασίας στον αέρα. Μας ρωτήσατε εμάς, 2.000 Έλληνες αν θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η πολιτική; Μας ρωτήσατε αν θέλουμε να είστε στην τηλεόραση και να σας ακούμε; Είναι ψυχοφθόρο να σας ακούμε. Σας βαρεθήκαμε να σας ακούμε. Σας βαρεθήκαμε! Βαρεθήκαμε εσάς, την κυρία Τρέμη, τον κύριο Πρετεντέρη . Μπορείτε να αλλάξετε χώρα και να μείνουμε εμείς; Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι».
Δείτε το βίντεο:

πηγή βίντεο: Gossip-tv
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.