Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ OXI, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την ίδια ώρα που όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την «μικρή» μας Ελλαδιτσα….οι «αξιότιμοι» κύριοι Σημίτης, Κωστάκης Καραμανλής, Γιωργάκης Παπανδρέου, Αντωνάκης Σαμαράς και Σια, όλοι μαζί μας φωνάζουν να ψηφήσουμε ΝΑΙ,  όλοι μαζί σε μια γραμμή για να δώσουν το μήνυμα στους εταίρους μας ότι… αποδεχόμαστε να μας πίνουν το αίμα μας και να λέμε και από πάνω, THANK YOU VERY MUCH!

Πολίτικοι που επί δεκαετίες κατάκλεψαν την χώρα, πολιτικοί που βαρύνονται με βαριά οικονομικά σκάνδαλα, πολιτικοί που ξεπούλησαν την εθνική κυριαρχία πετώντας τον ελληνικό λαό στον γκρεμό, πολιτικοί που πρόδωσαν τα εθνικά μας δίκαια, πολιτικοί τέλος που μια ζωή ήταν εκτός ελληνικής κοινωνίας και ζούσαν στον δικό τους χλιδάτο κόσμο της προσωπικής τους απόλαυσης, μας λένε τώρα να ψηφήσουμε ΝΑΙ.
Δημοσιογράφοι δοσίλογοι που έπαιρναν μαύρες επιδοτήσεις από τα ξένα κέντρα της υποδούλωσης της χώρας. Δημοσιογράφοι που έπαιζαν τον ρόλο του διαμορφωτή της κοινής γνώμης υποβάλλοντας στον κόσμο καθημερινά στις ανούσιες απόψεις τους με κύριο στόχο την υποταγή στα μνημόνια και στην τοκογλυφική Ευρωπαϊκή Ένωση. Δημοσιογράφοι που εξύφαναν την της παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σαν ύψιστο εθνικό μας καθήκον, σήμερα μας καλούν να ψηφήσουμε ΝΑΙ.
Και κάτω από όλους αυτούς ένας λαός πλανεμένος που αρέσκονταν να χαριεντίζεται με όλους αυτούς που γελούσαν πίσω από την πλάτη του καθώς ήξεραν πως εκείνος θα την πληρώσει στο τέλος, ενώ αυτοί άσπιλοι, αμόλυντοι και ατιμώρητοι, θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις παχουλές τους αμοιβές από τα κέντρα της διαπλοκής και της ανθελληνικής τοκογλυφίας.
Όλοι αυτοί μας καλούν να ψηφήσουμε ΝΑΙ, μας καλούν να συνεχίσουμε να είμαστε το υποζύγιο τους, να είμαστε λαός υπό αναίρεση, χώρα υπό αναίρεση, έθνος και ιστορία υπό διαγραφή. Μας καλούν να γίνουμε η ταφόπετρα του ελληνισμού.
Μας φοβερίζουν, μας απειλούν, μας τρομοκρατούν, αλλά αν διαβάζετε ειδήσεις σε άλλες γλώσσες θα καταλάβετε πολύ καλά ότι εκεί πάνω στο Βερολίνο, στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι, στην Ρώμη, στο Λονδίνο, φοβούνται, τρέμουν για το τι θα ψηφήσουμε γιατί γνωρίζουν ποιες θα είναι οι συνέπειες του ελληνικού ΟΧΙ. Τρέμουν για τις χρυσές τους καρέκλες και για τη κατάρρευση των σκοτεινών τους σχεδίων που θέλουν τους ευρωπαϊκούς λαούς αλυσοδεμένους στις εντολές τους.
Και η αλήθεια είναι ότι θέλουν δεν θέλουν όλοι αυτοί που τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, κάνεις δεν μπορεί να βγάλει κανένα από το Ευρώ, εκτός αν καταργήσουν όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τότε, πρώτοι οι Γερμανοί θα… το βάλουν στα πόδια!
Την Κυριακή γίνεται ένα δημοψήφισμα για το αν θα συνεχίσουμε να δεχόμαστε τα τελεσίγραφα των Γερμανών για την πλήρη κατοχή της χώρας και του ελληνικού λαού.
Την Κυριακή μας δίνεται για πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες η ευκαιρία να πούμε επιτέλους σε όλο αυτόν τον συρφετό, ένα τεράστιο ΟΧΙ.
Την Κυριακή ψηφήζουμε ΟΧΙ για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, για όλο τον κόσμο!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.